Wsparcie

L

Laguna

Gość
SG przekazała informację kierowcom stojącym w kolejce do Dorohuska, że o 12-tej ma przyjechać grupa celników z Białej celem wsparcia. O co chodzi?

Na podstawie specjalnego rozporządzenia SG ma przejąć część czynności od SC (celem wsparcia odpraw i rozładowania kolejek). Konferencja Schetyny.

Niektórzy marszłkowie z SG w Dorohusku od dawna śnią o przejęciu odpraw od SC. Pamiętam wypowiedź jednego z natchnionych, że w ciągu jednego dnia SG może przejąć wszystkie odprawy (osobowe i towarowe). Moze dzisiaj w nocy powinni dostać taką szansę i pokazać swoje kompetencje?

Troglodyci z SG nadają się do "odprawiania" wjeżdżających do RP kobiet białoruskich które w bagażu mają 3 pary majtek ale nie do odpraw celnych.Sam byłem świadkiem na OCD w Terespolu jak WOPEK sugerował takiej kobiecie,że jedzie do nas na k....two i te majtki były jego głównym argumentem.Żenada.Koledzy nie ma się co martwić.SG to w większości CEKAEMY.

Janko M. napisał:
Troglodyci z SG nadają się do "odprawiania" wjeżdżających do RP kobiet białoruskich które w bagażu mają 3 pary majtek ale nie do odpraw celnych.Sam byłem świadkiem na OCD w Terespolu jak WOPEK sugerował takiej kobiecie,że jedzie do nas na k....two i te majtki były jego głównym argumentem.Żenada.Koledzy nie ma się co martwić.SG to w większości CEKAEMY.

SG to kabuzy /kto był w syfie zna ten termin / niech pilnują szlabanów

Laguna napisał:
Czy ktoś oddawał już krew?
Laguna młody jesteś i jeszcze chcesz oddawać krew.Parę razy wsadziłeś ręce w bagażnik i chcesz jeszcze złapać jakieś zarazki.Ja raz dostałem zakażenia i dopiero w Puławach w instytucie znależli lekarstwo(oczywiście na mój koszt).Szkoda Cię, jesteś młody ,prężny, tu nikogo się nie premiuje za chęci.SORRY takie są fakty.

NIESTETY NASI SIĘ WYŁAMALI!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: TO ONI DZIERGAJA TERAZ NA DOROHUSKU!!!!!!!!!!!! TAK MI PRZYKRO!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale Adaś był super. I właśnie tak sie odpowiada żurnalistom i wichrzycielom. Niech WŁADCÓW pytają :)

Mobilni z Siedlec pojechali we wtorek do Białej. Z bratnią pomocą.

Mobilni z Siedlec pojechali we wtorek do Białej. Mają was wspierać

korsarz napisał:
Laguna napisał:
Czy ktoś oddawał już krew?
Laguna młody jesteś i jeszcze chcesz oddawać krew.Parę razy wsadziłeś ręce w bagażnik i chcesz jeszcze złapać jakieś zarazki.Ja raz dostałem zakażenia i dopiero w Puławach w instytucie znależli lekarstwo(oczywiście na mój koszt).Szkoda Cię, jesteś młody ,prężny, tu nikogo się nie premiuje za chęci.SORRY takie są fakty.

Chęci coraz mniej. Za to woli pod dostatkiem. Wolnej woli :D

Back
Do góry