L
Laguna
Gość
SG przekazała informację kierowcom stojącym w kolejce do Dorohuska, że o 12-tej ma przyjechać grupa celników z Białej celem wsparcia. O co chodzi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Janko M. napisał:Troglodyci z SG nadają się do "odprawiania" wjeżdżających do RP kobiet białoruskich które w bagażu mają 3 pary majtek ale nie do odpraw celnych.Sam byłem świadkiem na OCD w Terespolu jak WOPEK sugerował takiej kobiecie,że jedzie do nas na k....two i te majtki były jego głównym argumentem.Żenada.Koledzy nie ma się co martwić.SG to w większości CEKAEMY.
Laguna napisał:Czy ktoś oddawał już krew?
Laguna młody jesteś i jeszcze chcesz oddawać krew.Parę razy wsadziłeś ręce w bagażnik i chcesz jeszcze złapać jakieś zarazki.Ja raz dostałem zakażenia i dopiero w Puławach w instytucie znależli lekarstwo(oczywiście na mój koszt).Szkoda Cię, jesteś młody ,prężny, tu nikogo się nie premiuje za chęci.SORRY takie są fakty.Laguna napisał:Czy ktoś oddawał już krew?
korsarz napisał:Laguna młody jesteś i jeszcze chcesz oddawać krew.Parę razy wsadziłeś ręce w bagażnik i chcesz jeszcze złapać jakieś zarazki.Ja raz dostałem zakażenia i dopiero w Puławach w instytucie znależli lekarstwo(oczywiście na mój koszt).Szkoda Cię, jesteś młody ,prężny, tu nikogo się nie premiuje za chęci.SORRY takie są fakty.Laguna napisał:Czy ktoś oddawał już krew?