wschod dziekuje calej Polsce !!!!

dziś jesteśmy naprawdę razem. Kiedy słucham relacji z mediów, że cała Polska celna stoi, to łza sie kręci w oku. Zrobilismy to, naprawdę. Wschód dziękuje za to, że nie zostaliśmy sami!!

Anonymous napisał:
dziś jesteśmy naprawdę razem. Kiedy słucham relacji z mediów, że cała Polska celna stoi, to łza sie kręci w oku. Zrobilismy to, naprawdę. Wschód dziękuje za to, że nie zostaliśmy sami!!
doszliśmy daleko - nie zróbmy kroku w tyl.... nie wycofamy sie.... trwamy do konca... ich albo nas!

Kochani !!! Trzymajmy się ! Pasek TVN 24 ciagle o nas. W Polsce nie ma 80 % celników w pracy !! Większość OC, UC, IC-PUSTA. CUD !!!
Nasza solidarność jest wspaniała . Dzieki dla każdego z osobna !! Podrawiam całą Polskę !!!!

Chyba po raz pierwszy jestem dumny z faktu, że pracuję w Służbie Celnej. Wreszcie się zjednoczyliśmy, wreszcie wiem że bracia i siostry z całego kraju stanowią jedność. Miałem się qrwa zwolnić ale z takimi ludźmi to aż się będzie chciało pracować. Szmaciarzom i zdrajcom nie podam ręki, a nawet podstawię nogę :) . Pozdrawiam

Jeżeli wódz koncentruje się na szkodzeniu innym i polega tylko na fortelach i zasadzkach, może ponieść klęskę.

Już prawie nie jestem celnikiem ale dziekuję Wam wszystkim za to wszystko pozdrawiam wszystkich - aresztant...

Specjale podziękowania dla WSCHODU i dla wszystkich celników z całej Polski, którzy się przyłączyli. Tak trzymać - damy radę.
Puszki stoją :!:
Trójmiasto

Pochorowalem sie, ale moje zdrowie sie pogorszy na niekorzystne wiesci z ustalen z MF. Jest mi niedobrze. TRZYMAJCIE SIĘ WSZYSCY!!!!!!!!

Back
Do góry