ważna ankieta

Dla KOGO ważna ???

Ja bym się mocno zastanowił nad logowaniem na te strony!
Może wpierw ktoś wytłumaczy; na czym polega niezwykła waga tej ANKIETY ?!

j/w

ankieta dotyczy funkcjonowania sc, myslę że warto ją wypałnic by pokazac co myslimy o funkcjonwaniu cła

Właśnie o to chodzi eMeS'ie!!! (MS - Ministerstwo Skarbu ?!)

jakbyś przeczytał to byś wiedział

ANONIMOWA ANKIETA (a taką ma być rzeczona, jak przekonuje "autor" we wstępie do logowania) z natury rzeczy jest ze wszech miar anonimowa i jako taka nie może wymagać logowania! Wybacz, ale czy jesteś w stanie "dać głowę", że w tym wypadku operacji logowania nie przypisano dodatkowych funkcji?

ANONIMOWA ANKIETA (a taką ma być rzeczona, jak przekonuje "autor" we wstępie do logowania) z natury rzeczy jest ze wszech miar anonimowa i jako taka nie może wymagać logowania! Wybacz, ale czy jesteś w stanie "dać głowę", że w tym wypadku operacji logowania nie przypisano dodatkowych funkcji?

Ta ankieta była rozesłana do wypełnienia w UC.
Może nie do wszystkich dotarła

Cyt. „Myślenie ma przyszłość nawet w Milicji Obywatelskiej”.

eMeS jesteś niepoważny. Login i hasło było rozesłane pocztą, informacja o ankiecie zamieszczona jest na Corintii a Ty koleżko wieszasz to wszystko na forum odwiedzanym przez przemytników. Myślisz, że teraz oni nie będą wpisywać tam dyrdymałów, które zafałszują wynik ankiety? Za te wypatrzone wyniki SC pewnie zapłaci kilka ładnych groszy. Nie wiem też czy ktoś nie pociągnie Cię do odpowiedzialności za ujawnienie informacji służbowych. Myśl człowieku, co robisz!

eMeS, Kubuś ma rację. Podałeś informację służbową, która przeznaczona była docelowo tylko do informacji wewnętrznej dla Slużby Celnej. Usuń swój wpis lub niech admin usunie wątek.

ankieta

z reguły nie wypełniam jakichkolwiek ankiet, których celem głównym jest gromadzenie anonimowych danych. boję się myśleć do czego toto może służyć, jaka jest gwarancja rzetelności poza szyldem publikującego lub zamawiającego, że jest obiektywna itd. itd.
zaintrygowany jednak powagą tego wątku zakliknąłem na link i okazuje się że nie mam danych do logowania. klapa kompletna - nawet nie mogę zobaczyć o co idzie, a tu już nad eMeSem wisi groźba karna za ujawnienie anonimowej ankiety.
o co chodzi ? o to że istnieje cień, czy o to, że się go boimy na wzór zabawy w "stary niedźwiedź mocno śpi,,,,,,". może to jakaś wersja ciuciubabki ? zawiązujemy sobie oczy, rzucamy się w ciemność i potem słuchamy ocen naszej dziecięcej zabawy.
kto tu kogo robi w konia ? MF nas przy pomocy GfK ? MF - GfK Polonię? GfK Polonia nas lub MF ? GfK Polonia - MF z naszą anonimową pomocą ? czy po prostu my sami sobie "robimy" na rękę pod nadzorem, nadzorców MF i Gfk Polonii ?
dobrej nocy wszystkim

Back
Do góry