wartościowanie patroli - czy ktoś wie...

piesszarik1323

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
27
Czy ma ktoś może projekt nowego wartościowania f-szy uczestniczących w patrolach targowisk? wiem, że było spotkanie w tej sprawie, co jasno wynika z pisma http://celnicy.pl/content.php/1882-Stanowisko-central-związkowych czy kto ma może dostęp tej notatki na którą powołują się w piśmie? nie mogłem znaleźć na celnicy.pl ... a jako przyszły "tuptacz"jestem coraz bardzie zaniepokojony ... niby ze specjalisty to już niżej ciężko, ale jednak można :(

Może dic Łódź

Czy ma ktoś może projekt nowego wartościowania f-szy uczestniczących w patrolach targowisk? (

Na pewno nie wynika to z zarządzenia ministra finansów w sprawie zasad dokonywania opisów i wartościowania stanowisk służbowych.

Pytaj profesjonalistów jak można żonglować czasochłonnością do wartości. Może dic Łódź, która w urzędowych dś. robi ze specjalistów ekspertów za tę samą kasę.
Nobla za pomysł i Pulitzera za niezaskarżalne polecenia.

Wartościowanie, etatyzacja, punkty w systemie motywacyjnym dozorów, mierniki/cele, system oceny pionu kontroli, śpb, środki łączności, szkolenia, dodatki kontrolne itp. - temat patroli jest długi i szeroki, tylko nie ma z kim rozmawiać.

Koneksje, powiązania rodzinne, starzy kumple - ze starych wałków, donosiciele, donosiciele donosicieli, stołki i premie dla wybrańców. Im wszystkim trzeba zapłacić, żeby był spokój, a tego jest mnóstwo ..Przecież już nie ma fajnych etatów... i nie ma pieniędzy

Koneksje, powiązania rodzinne, starzy kumple - ze starych wałków, donosiciele, donosiciele donosicieli, stołki i premie dla wybrańców. Im wszystkim trzeba zapłacić, żeby był spokój, a tego jest mnóstwo ..Przecież już nie ma fajnych etatów... i nie ma pieniędzy

Dobry Jezu a nasz Panie, daj nam wieczne spoczywanie.
Ciekawe kiedy pogrzeb tej formacji z lamusa? Pewnie po wyborach,
Amen.

Back
Do góry