w końcu będa uprawnienia operacyjne?

Na ch.... mi te uprawnienia. Gdzie moje pieniądze i wczesniejsze emerytury.To mnie interesuje. A reszta mnie j........ Tusk chciał uwalić legalny biznes, to rękami celników uwala. A potem Vincent płacze że coraz mniej kaski z automatów wpada im do budżetu. Na początku lipca podpisano (monopolista z wiadomo z kim) umowę która wprowadzi videoloterie. O to przecież od początku chodziło. A wyście myśleli że o walkę z uzależnieniem hazardowym ha, ha. Nie mai nie było żadnej mafii hazardowej, był legalny działający w granicach prawa polski biznes płacący wysokie podatki. Mafia powstanie teraz,już powstała, zobaczycie co będzie dalej. Zobaczycie kto przyjdzie po Kapicy i zastanówcie się póki czas kto tym krajem rządzi. Przecież nie ryszawy podpalacz marychy.

????????

.... o tym wiemy conajmniej od 2008.
problem jest w "milczeniu" naszego środowiska !

Drogi Kubusiu dziękuję za słowa współczucia. Ale zapewniam Cię że jest jeszcze nadzieja na korzystne dla nas zmiany, może już niebawem, kto wie. Fakt takiej liczby obszczymurów, miernot intelektualnych którzy mają śmiałość nazywać się "oficierami" jeszcze w naszej służbie nie widziałem. Tak samo jak dobór kadr wywołuje już nie zdziwienie a tylko rozbawienie.Sądzę że niedługi jest czas kiedy ta banda frajerów pójdzie w odstawkę z wilczym biletem i z łezkami w swych zdziwionych oczkach, żegnana salwami śmiechu przez nas. Sądzę że wieloma z nich zajmie się prokurator. Bądź drogi Kubusiu dobrej myśli. Pozdrawiam. Do zobaczenia na celniczym szlaku.

Back
Do góry