"W kolejce stoją Niemcy, Francuzi i obywatele innych kr

Paulo

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
UE.jpg
[/url]

MAJĄ NAS ZA ŚMIECIE .... ŚMIECIE Z KTÓRYCH BIORĄ PROFITY (WPŁYWY DO SKARBU) - TE ROBAKI, TE ŚMIECIE.... MAJĄ DOŚĆ!!!!
KONIA KTÓRY DOBRZE PRACUJE (CZY NA ROLI, CZY W "GONITWACH") DAJE SIĘ MU JEŚĆ - ABY DALEJ PRACOWAŁ LUB DOBRZE BIEGAŁ....., NAM DAJE SIĘ MARCHEWKĘ NA KIJU I BATEM POGANIA

CHCIAŁBYM CHOĆ KĘS TEJ MARCHEWKI I BATA NA PLECACH NIE CZUĆ - DLATEGO W PONIEDZIAŁEK MNIE NIE BĘDZIE W PRACY.... - JESTEM Z W-WY ...., MAM DOŚĆ TRAKTOWANIA JAK BYDE DO ROBOTY

brak mi słów..., rozumiem rozgoryczenie kierowców TIR-ów (sam mam znajomych, którzy są kierowcami - oni rozumieją),..., to co wywalczymy, to wywalczymy też dla Was.... - więcej Nas... - szybsze odprawy na granicy, a w chwili obecnej...możemy prosić o zrozumienie i poparcie

hmmm cos w tym jest - jesli ktos stosuje do motywowania innych tylko baty to ten batowany w koncu bedzie mial dosc i albo sie podda i odejdzie , albo rzuci sie batujacemu do gardla, najwyrazniej ktos kto zarzadza tym burdelem nie ma pojecia o zarzadzaniu personelem ludzkim

a myśmy uwierzyli panu Tuskowi i jego rządowi :!: :!: :!:

teraz widać jak on ludzi traktuje, nie tylko nas również tych biednych kierowców :!:

Back
Do góry