łukasz 1982
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Uwagi do zespolu centralnego! Czy cos wiadomo jak to wygląda , gdzieś coś może się działo ,rozmowy audyt ?????????????????/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uwagi do zespolu centralnego! Czy cos wiadomo jak to wygląda , gdzieś coś może się działo ,rozmowy audyt ?????????????????/
Do Cata
... ale jak by Cię zastraszali po co pisałeś do ZC też byś się interesował , jak to wygląda ? czego się boją skoro grożą ?
Szanowny Łukaszu (1982).
Skoro mi odpowiedziałeś (chyba szczerze), to i ja nie pozostanę Ci dłużny!
Ja byłem na "rozmowie" z zespołem audytowym. Nie wiem jak wyglądały one z innymi - zauważyłem jednak, iż osoby wchodząc na "rozmowę" były "przytłoczone" i "zgięte", a wychodząc wyglądały na "złamane". Być może właśnie dlatego, że ich "spodziewanie się" było skonkretyzowane. Sam preferuję "improwizację", więc po kilkukrotnej "podpusze" - próbie "przerzucenia piłeczki na moją stronę" (w sumie nic ciekawego) poinformowano mnie, iż otrzymam na swoje uwagi pisemną odpowiedź po przeanalizowaniu i zakończeniu audytu w okolicach ... lipca / sierpnia. To tyle! Jeżeli brać pod uwagę konieczność indywidualnego potraktowania, to wygląda to w miarę normalnie, ale oczywiście teraz żadną miarą się nie "nastawiam", a potem ... się zobaczy!
no a tak na poważnie może coś jeszcze istotnego ???????????//