uwaga UWAGA U W A G A

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
obywatel kapica robi objazd izb spotykajac sie z kadra kierownicza
zgadniecie po co?
zgadniecie!
daje jednoznaczne instrukcje przeciwdzialania spodziewanemu protestowi celnikow

Niech da ludziom zarobić w godnych warunkach to nie będzie musial jeździć

Tak. Miał być jutro w Katowicach, ale jak się dowiedział, że p.o. dyrektora izby WW jest bezpośrednim przełożonym swojej żony to zrezygnowal, bo doszły go słuchy, że pracownicy chcą go zapytać co zamierza z tym zrobić.... Przecież nie wypada odpowiedzieć: nie wiedziałem....

nierzetelność

jesteś słabo zorientowany co do przyczyny odwołania wizyty a dodatkowo twoją wiarygodność pomniejsza kwestia zatrudnienia zony WW , z tego co wiem to złożyła wypowiedzenie , twoja nierzetelność w przekazywaniu newsów świadczyze mieszasz równo i na tym ci zależy, chyba Ci nowa władza zalazła za skórę , liczyłaś na coś? sadząc po twoich wcześniejszych wpisach to tak , poprzednicy byli be , obecni również , a może tylko twoja była kierownik była de best ?

to znaczy że dalej dajemy się manewrować takim ludziom jak zawiedziony celnik , proponujęnajpierw sprawdzić a potem szczekać

i co zawiedziony celniku ? jak tam twoje rewelacyjne newsy ? jesteś zwykłym zawiedzionym dupkiem he he he

Przyjechał ale tak się bał pytań, że powiedział trzy zdania przed kadra kierowniczą w katowickim urzędzie... :rolleyes:

Znowu kłamiesz , te trzy zdania jak piszesz to około godziny spotkania , wiem bo pracuje w uc , ci z forumowiczów co zarzucaja ci manipulowanie maja rację

Zapytaj swojego naczelnika Badboy 84 , jezeli ma jaja to powie Ci prawdę , mój stary /a wierzę mu/ powiedział że szef przekazał stan prac nad ważnymi dla nas sprawami a totem odpowiadał na pytania . Tak wiec ten zawiedziony celnik to chyba faktycznie zawiedzione ale ambicje kilkunastoletniego celnika.

3 ważne zdania

Potwierdzam! Gadał dużo, ale dla nas ważne są trzy zdania!
-Zapomnijcie o wcześniejszych emeryturach!
-półroczne alokacjo-zasilenia obejmą wszystkich (już widzę tych "wszystkich")
-"układy" zostaną rozbite (tych którzy coś próbują zrobić dobrego dla cła)

Back
Do góry