UWAGA, MOŻLIWA PACYFIKACJA !!!

Neuer

Użytkownik
Punkty reakcji
0
dzisiaj na przejściach granicznych z ukrainą odbyły się spotkania sztabów antykryzysowych wojewody, do żadnego z nich nie zaproszono przedstawicieli SC tylko rozmawiano z przedstawicielami SG??????

to może być zły znak

nic się nie bój.Myślą czy by tak może SG mogła odprawiać.Oczywiście nie mają zielonego pojęcia że my i oni to dwie inne służby

pogrnicznicy gówno mogą

SG nie ma uprawnień , nikt na Zachodzie nie zmknie wywozu ani w ECS ani w innym systemie krajowym ( w tym w CELINIE ) WIĘ PO PROSTU GÓWNO MOGĄ

już ja widzę, jak zieloni taryfikują kaszankę z pasztetem...konserwową, z dopłatami..... nie zdziwiłbym się jakby obłożyli ją cłem antydumpingowym w eksporcie do krajów trzecich.

.....no chyba że Schetyna im wyklaruje jak to się robi.

Trzymamy się razem. Jutro odpoczywamy, później świętujemy a ja już wiem, że w poniedziałek kacowe jak nic.... Toć na kacu nie pójdę do roboty hehe!!!

niech sobie odprawiają powalone "zielone żaby" , tylko kto zwróci VAT firmom i na jakiej podstawie? Pewnie Pan Schetyna zaświadczy słowem....

Nie ma co wrzucać na SG - a może związki powinny zwrcić się z apelem o poparcie tamtejszych organizacji związkowych ???

a może gadają o tym jak Was wcielić do wojska ?, wyślą każdemu celnikowi wezwanie o powołaniu na szkolenie do jednostki - " w kamasze i po sprawie" -

w kamasze to oni moga wysłać Ludwika, ja nie mam nawet karty mobilizacyjnej, a zanim odbiorę wezwanie do WKU to może minąc "ruski miesiąc"

Back
Do góry