Uwaga - mogą się mścić!!!

G

Guest

Gość
obecni dyrektorzy izb i naczelnicy urzędów powninni pójśc jak najszybciej w odstawkę. Mogą się mścić i szukać przywódców buntu. Zagroziliśmy im i nie zapomną nam tego. Dlatego musimy działać pierwsi. Jeżeli ktoś ma dostęp do ludzi negocjujących w MF to powinien im podpowiedzieć jeszcze ten postulat.

Ktoś tu próbuje zasiać ziarno strachu-ciekawe MF,czy szefostwo-przecież my tylko bierzemy to co możemy, to co dopuszcza kodeks pracy.Chorować też chyba nie zabronią.Poza tym to jest oddolny zryw,po prostu ludzie nie wytrzymali-nie ma prowodyrów.Proponuję zakończyć temat.

Anonymous napisał:
Mogą się mścić i szukać przywódców buntu. Zagroziliśmy im i nie zapomną nam tego.

pieprzę Ciebie i konia na którym przyjechałeś...

ZA PÓŹNO NA REFLEKSJE I TRZĘSIENIE DUPĄ !!!

NO PASSARAN !!!!!!!!

no... :lol: awansu nie dostaniemy... :lol: :lol: :lol: i podwyzki :lol: :lol: :lol: cześciej niz raz na 10 lat :lol: :lol: :lol:

Spokojnie.
Wg obiegowych opinii o zlych przelozonych,wiekszosc zdaje sobie sprawy,ze o nich tez walczymy.
Musza udawac groznych ;)
Wielu z nich,w obecnej sytuacji nas pozytywnie zaskoczylo.

Anonymous napisał:
obecni dyrektorzy izb i naczelnicy urzędów powninni pójśc jak najszybciej w odstawkę. Mogą się mścić i szukać przywódców buntu. Zagroziliśmy im i nie zapomną nam tego. Dlatego musimy działać pierwsi. Jeżeli ktoś ma dostęp do ludzi negocjujących w MF to powinien im podpowiedzieć jeszcze ten postulat.
Mścic to mys ie bedziemy na tych co przychodza do pracy .... juz mi ich zal -GDZIE TE NAZWISKA??????

Proponuję nie ciągnąć tego tematu-mówię wam,że ktoś chce nas wystraszyć- nawet sobie nie zdajemy z tego sprawy ale już sam tytuł ma wpływ psychologiczny na nasze myślenie.

nie was/nas chciałem straszyć - tylko ostrzec. Poczytajcie co sami piszemy na tym forum. Poczytajcie wpisy ze Szczecina, Białegostoku, Olsztyna, czy Gdyni. Wszystkich nie ruszą ale w niektórych miejscach byli tacy co pierwsi złozyli wniosek albo chodzili od człowieka do człowieka namawiając do strajku. Zapiszmy chociaż w ostatnim punkcie porozumienia konkursy na dyrektorów albo zakaz represjonowania - co złego w tym pomyśle. Ktos pierwszy źle odczytał moje intencje.

Jeżeli chodzi o zemstę, to jest ona rozkoszą Bogów jak mawiali Grecy, a niestety Troja padła i nikt już nie pomści miernoty!

Back
Do góry