Ustalmy jakieś awaryjne forum w razie awarii

• Thread starter Thread starter leonn31
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
L

leonn31

Gość
Może się zdażyć że to forum przestanie działać, musimy teraz już ustalić jakieś inne forum na którym znowu się spotkamy. Może być z jakiejś innej tematyki, aby tylko dobrze działało.

Myślę, że nie ma co tu dumać co by było gdyby. Przede wszystkim administratorzy tego forum muszą pilnować aby to w żaden sposób nie zdechło. Jest ono teraz jedyną drogą komunikacji pomiędzy nami, a pewnie przy okazji niezłym źródłem informacji dla prasy i telewizji.

Źle też się stało, że wypieliśmy się na nasze związki, ktoś nas musi reprezentować w ewentualnych rozmowach z rządzącymi. Moim skromnym zdaniem związki (czy np. porozumienie białostockie) powinny przejąc "dowodzenie" w tym całym naszym proteście. Niech nikt się nie uraża tym moim wpisem. Po prostu tak uważam i taką mam skromną propozycję.

Tak wiem, mamy żal do związków, bo przez ten cały czas nic nie zrobiły. To FAKT. Ale rozsądnym posunięciem byłoby przekazanie im "władzy" nad naszym spontanicznym zrywem.

PANIE SIWY CO PAN NA TO :?: :!: :?: :!:

założenie takiego forum to 15 minut, mogę awaryjnie uruchomić zapasowe forum jeszcze dziś - jeżeli taka będzie wola

Może przypomną nam przypowiesc o synu marnotrawnym i poproszą o wybaczenie...? :-)
Teraz potrzeba kogoś do reprezentowania. Jestem za kazdym kto sie podejmie rzetelnej pracy!!!!

PORA NA REHABILITACJĘ

Federacja i Zrzeszenie Związków Zawodowych.Macie ostatnią szansę na uratowanie chociaż odrobię własnej godności.Obejmijcie skrzydłami naszą akcję i doprowadzcie do końca.MF musi mieć przedstawiciela do rozmów.Może wam kiedyś wybaczymy.

Administrator napisał:
O forum proszę się nie bac, mamy bardzo dobry hosting więc problemów nie bedzie.

Jeżeli admin jest tego pewien to nie bede zakłądał. Ale proponuje wyjście awaryjne - założyć numer gg i w razie awarii podać w opisie link do nowego forum :)
Zabezpieczenie systemu to takie moje zboczenie zawodowe:P
PS. od dziś na L4

Administrator napisał:
Żadne z darmowych for nie wytrzyma takiego obciążenia.

To ja pisałem wcześniej jako gość, nie miałem na myśli darmowego... wiekszość dobrych hostingów (dużo miejsca i transferu) oferuje 14 dni testowych, zawsze na tym można pociągnąć 2 tygodnie a sama instalacja forum phpBB 15 min.

Może dobrym pomysłem jest założyć ten nr gg każdy go sobie zapisze do kontaktów -a odpukać jak się coś wykrzaczy - będzie można na tym numerze gg specjalnie do tego założonym podać linka do nowego forum.

Bo bez forum byłoby ciężko

A ,,Nasza klasa"- to chyba odpada. Tam jest forum CELNICY Z KOROCHA i są tam zajefajni ludzie. Tylko jest jedno duże allle, tam dane są prawie jawne!
[/b]

Back
Do góry