UC ZAMOŚĆ

• Thread starter Thread starter alokers.
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A

alokers.

Gość
takiego dziadostwa i traktowania ludzi jak bydlo to nie ma w zadnym urzedzie w polsce.uc zamosc.

Re: gaik

Wogóle ogromna rozpierducha w tym oddziale. W mojej "karierze" to już 9 ale takiego syfu nigdzie nie widziałem. Nie wiem czy jest choc jedna osoba ktora wiedzialaby o co tutaj chodzi...Z kim bym nie rozmawiał to nikt nic nie wie. No ale czemu sie dziwic skoro samego szefa tak powieżli ...! :wink:

co się dziwicie Chełmska mafia rządzi Zamościem i podległymi oddziałami,żenujące Buraki

Re: uc zamosc

alokers napisał:
takiego dziadostwa i traktowania ludzi jak bydlo to nie ma w zadnym urzedzie w polsce.uc zamosc.

Ja jakoś nie odczułem takiego traktowania , zarówno Gajowy jak i obecny szef jest dla mnie OK , a też od innych alokersów nie słyszałem takiej jak twoja opini.

Pewnie kolego obydwu lizałeś d....y dlatego tak ci fajnie.Pogadaj z tymi którym kazano spać pod mostem.

Eee tam jakie dziadostwo... Macie fajne dziewczyny i nie doceniacie. "ANIU CZY TWÓJ MAŁŻONEK NADAL JEST TAKI ZAZDROSNY :?:

własnie dzisiaj szanowny pan naczelnik odwiedził nasz oddział ale nam zwykłym pasowym nawet nie raczył podac ręki... :x

zamość

Wachmann napisał:
To przyjedź do Leszna ... :twisted:
A co jest takiego strasznego w Lesznie?
Myślałem ,ze w Wielkopolsce nie ma już syfu takiego jak na ścianie wschodniej.
A Leszno tochyba duże miasto?[/list]

Oj mógłbyś się zdziwić ile na prowincji w krainie szczęśliwego kartofla może się dziać 8) . Nikomu nie chce sie tu zaglądać ze stolicy tej wspaniałej krainy, w której o porządku się już tylko gada a od lat już się go nie stosuje... no i wiadomo kota nie ma to i myszy :wink: harcują( łupią)

Re: hehehe

ico
PostWysłany: Sob Lip 14, 2007 11:32 pm Temat postu: Zmiany w UC Zamość

Jak tam nowi Naczelnicy?

Laguna

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 7:29 pm Temat postu:

Ty mi powiedz, bo żadnego jeszcze nie widziałem Laughing

bdomin

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 4:17 pm Temat postu: ...

Nowa osoba do obrobienia.... przez ...

Back
Do góry