TVP INFO - Kto to jest Zając ??

• Thread starter Thread starter ZbujMadej
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Z

ZbujMadej

Gość
Dali kolege do TV, ale ten sie kompletnie nie spisal. Kto to jest ? Gdzie w tym czasie byl Siwy, Smolinska czy nawet Fołta ?

MONETA napisał:
kierownik WZP na Koroszczynie

Do TV.
Spisac na kartce (wcześniej uzgodnic) i powtarzac to wkolo i nie jeden ale co najmniej dwóch (jak jeden spanikuje to niech drugi przejmuje dyskusje nigdy w pojednke bo WY idziecie na zywo a nie z wcześniej uzgodnionm tekstem))

TO PRAWDA...
ALE TEN ZAJąC NIE BYł NAJGORSZY....
MOWIł ZE CHCEMY ROZMAWIAC ALE NAS OLEWAJą!!!!!

TRZEBA STANOWCZEGO GOśCIA Z JAJAMI!!! KTóRY UMIE TOCZYć SPORY SłOWNE!!!

Malenka prosba

Szanowni celnicy… nie jestem jednym z was, nie pracuje jako celnik ani tez nie mam z problemami waszej pracy nic wspólnego. Myślę, ze jednak troszkę znam nurtujące was problemy /celnik w rodzinie / Dlatego tez prośba – jeśli chcecie zyskać przychylność społeczną – przygotujcie się do wystąpień w mediach.
Na razie poziom argumentacji prezentowanych przez was jest żałosny – zniechęca zamiast jednać wam zwolenników.
Kilka praktycznych uwag powstałych na bazie wystąpienia p. Zająca w TVP/
1. Na apele o powrót do pracy – „Tak chcemy powrócić do pracy jak najszybciej. Apelujemy do rządu, aby nam to umożliwił. Jedynym naszym warunkiem jest PISEMNE porozumienie z rządem. Natychmiast po jego podpisaniu wracamy do pracy”.
2. Na fakt, ze premier zagwarantował realizacje postulatów – „Jesteśmy wdzięczni panu Premierowi za zainteresowanie się naszymi problemami. Kilka dni temu pan Premier stwierdził, iż gdyby miał taki guzik, który by odblokował granice to by go nacisnął. Otóż pan Premier ma taki guzik. Jest to polecenie podwładnym, aby rozpoczęli z nami negocjacje”.
3. Na stwierdzenie ze sprawy będą załatwione - „Chciałbym zwrócić uwagę, iż dotychczas nie było rozmów z przedstawicielami protestujących celników. Spotkanie pana premiera w Białej było spotkaniem szefa rządu z dyrektorami Izb Celnych i wojewodami, a wiec rządu z jego reprezentantami. Nie było natomiast spotkania z rzeczywiście protestującymi. Apelujemy o jak najszybsze rozpoczęcie takich rozmów”
Itd.

Back
Do góry