TVN24.pl Wyznania celników

Szlag mnie trafia jak oglądam takie rzeczy! Nie rozumiem dlaczego my musimy wszystkim udowadniać, że jesteśmy niewinni. Jest coś takiego jak domniemanie niewiności, ale chyba gdzieś małym druczkiem jest napisane: nie dotyczy służby celnej :evil: Dlaczego ludzie tak łatwo szufladkują? Idąc tym tokiem myślenia, to: wszyscy lekarze są łapówkarzami, politycy dbaja tylko o własne interesy, nauczyciele to lenie, dziennikarze są nierzetelni i stronniczy itd.
Ale każdy mądry człowiek wie, że tak nie jest!
i mam dosyć użerania się z niektórymi przemytnikami, którzy są wprost kur... obrażeni, że zostali złapani na przewozie nadmiernej ilości fajek. I również mam dość tych kłamliwych tłumaczeń, że to na chorą matkę, 6 dzieci i takie tam, a potem spotykam takiego w innym miejscu, jak się naśmiewa, rozbija dorą furą i szasta forsą. I jeszcze raz jakiś śmieć mnie obrazi, to nie będę przebierała w środkach. Od razu - kier. zmiany, policja, a i jeszcze zaczne wszystko nagrywać. i będę wyciągać do ostatniej paczki. Bo nikt kur... nie będzie klaskał, jak aresztują moich kolegów. :twisted:

Back
Do góry