Szlag mnie trafia jak oglądam takie rzeczy! Nie rozumiem dlaczego my musimy wszystkim udowadniać, że jesteśmy niewinni. Jest coś takiego jak domniemanie niewiności, ale chyba gdzieś małym druczkiem jest napisane: nie dotyczy służby celnej :evil: Dlaczego ludzie tak łatwo szufladkują? Idąc tym tokiem myślenia, to: wszyscy lekarze są łapówkarzami, politycy dbaja tylko o własne interesy, nauczyciele to lenie, dziennikarze są nierzetelni i stronniczy itd.
Ale każdy mądry człowiek wie, że tak nie jest!
i mam dosyć użerania się z niektórymi przemytnikami, którzy są wprost kur... obrażeni, że zostali złapani na przewozie nadmiernej ilości fajek. I również mam dość tych kłamliwych tłumaczeń, że to na chorą matkę, 6 dzieci i takie tam, a potem spotykam takiego w innym miejscu, jak się naśmiewa, rozbija dorą furą i szasta forsą. I jeszcze raz jakiś śmieć mnie obrazi, to nie będę przebierała w środkach. Od razu - kier. zmiany, policja, a i jeszcze zaczne wszystko nagrywać. i będę wyciągać do ostatniej paczki. Bo nikt kur... nie będzie klaskał, jak aresztują moich kolegów. :twisted: