TVN24 celnicy dostana po 500 PLN ( Wstyd Hanba!)

Acha to dobrze bo trabia na tvp info ze wsio uzgodnione i dadza nam po 500 pln. Juz myslalem ze uzgodnili taka kwote obnizka jak w Tesko 1500 na 500! :twisted: :twisted:

Anonymous napisał:
Acha to dobrze bo trabia na tvp info ze wsio uzgodnione i dadza nam po 500 pln. Juz myslalem ze uzgodnili taka kwote obnizka jak w Tesko 1500 na 500! :twisted: :twisted:

TVP Info Wypracowano projekt porozumienia. Od 1 stycznia 2008 płace miałyby wzrosnąc o 500 zł na każdy etat, wg nieoficjalnych inf dojdzie do porozumienia oco tu chodzi !!!???????

za mało !!! mna koniec roku po wzroscie inflacjii nikt nei bedzie odczuwał podwyzki , a obietnice ustwy już były za Gajdy

Słuchajcie TVN24 wprowadza ludzi w błąd - powiedzieli, że w/g nieoficjalnych informacji dogadaliśmy sie z rządem !!!!!!

To kłamstwo !!!!

Czy o to walczyliśmy, przecież 500 brutto to ok. 350 netto czyli średnio dla mkc czy kc ok 160-180 zł !!!!!!!!!

Sławek 500 ale netto - to na dziś a czyli 800 brutto !!!!

Słuchajcie wszyscy w poniedziałek blokada TIR-ów w Warszawie przetrzymajmy to jeszcze i we wtorek znowu negocjacje nie zatrzymujmy się w połowie drogi, światełko jest blisko !!!

Tirowcy tez są zdeterminowani, blokują granice, nie mają benzyny, akumulatory i chłodnie im nawalają !!!!

Gro osób jest na L4 do końca przyszłego tygodnia a ci co muszą wrócić do roboty strajk włoski ( pokażcie łamistrajkom jak sie pracuje gdy inni walczą ) !!!

PROTEST TRWA

znowu gruszki na wierzbie!!!!!!!!!!!!
jak zobaczyłem tego naszego (przedstawiciela) koło Dominika to mnie zemdliło....
.....bedzie dalej tak jak było!!!!!!!!!

Tak jest ja jestem na zwolnieniu do końca tygodnia a Stowarzyszenie przewoźników nie zapominajcie o nich jak zablokują Warszawę to się górka jeszcze bardziej zesra takie ochłapy to niech se na biura poselskie przydzielają WYTRZYMAJMY JESZCZE TYDZIEŃ

wprowadzaja w blad

Wprowadzaja nas w blad ze niby wszystko juz ustalone i wszyscy wracaja do pracy. Przeciez to nie zwiazki zaczely i nie one maja prawo skonczyc i decydowac ze celni wracaja do pracy no chyba ze wroca ci co podpisywali. Koledzy i Kolezanki nie odpuszczajcie bo oni moga nas bez dobrej ustawy zalatwic bojac sie zeby taki protest sie nie powtorzyl.

NIE BĘDZIE KLAROWNYCH PERSPEKTYW AWANSU, JEŚLI BĘDZIEMY MIELI TAK ROZBUDOWANY SYSTEM STANOWISK I STOPNI W SC. CO Z TEGO, ŻE AWANSE NIE CZĘŚCIEJ NIŻ CO 2 LATA I NIE RZADZIEJ NIZ CO 5 LAT. DOSTANIESZ GWIAZDKĘ I 25 PLN RAZ NA 5 LAT. TO MA BYĆ AWANS. TU POTRZEBA SYSTEMOWYCH ROZWIAZAŃ JAK W INNYCH SŁUŻBACH MUNDUROWYCH, TZN. LIKWIDACJI ROZBUCHANEGO SYSTEMU STANOWISK SŁUŻBOWYCH (STANOWISKA TYLKO FUNKCYJNE NP. KONTROLER CELNY, KIEROWNIK ZMIANY, REFERATU, NACZELNIK ITP. ZA STANOWISKO FUNKCYJNE MASZ DODATEK. TRACISZ JE, TRACISZ DODATEK). W TEN SPOSÓB TRANSPARENTNIE WZOREM POLICJI, SG, SŁUŻBY WIĘZIENNEJ MAMY STOPNIE SŁUŻBOWE I ZA TE OTRZYMUJEMY DODATKOWE UPOSAŻENIE WRAZ Z KOLEJNYMI AWANSAMI

O to między innymi chodzi i żadnych widełek w stopniach. Przecież jeżeli stopnie są sobie równe to i wynagrodzenie od nich tez powinno być takie same.

Back
Do góry