tvn wiadomości

• Thread starter Thread starter dywersant
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
D

dywersant

Gość
niezłe przekłamania , cięcia wyrywkowe zdania chyba nie ma już cenzury w tym kraju ?! NIE PODDAWAĆ SIE!!! wewnętrzne izby są z WAMI !!!!! WALCZMY

tak to prawda same bzdety wyszły jak poprzycinali nic się kupy nie kleiło jakaś młoda celniczka zdajaca egzamin zaczęłą pitolić że jest to zawód prestizowy ,....jak zapuka CBS to będzie miała prestiż

Bardzo ciekawe spostrzeżenie wysłannika TVN 24 komentującego sytuację na granicy w Hrebennem - konflikt CELNICY kontra KIEROWCY, ciekawe czy jak miał możliwość wypowiedzenia się na temat strajku lekarzy mówił o konflikcie na płaszczyźnie LEKARZE PACJENCI?

Ale fakty o 19 na TVN puściły przed chwilą w miarę uczciwy materiał o nas i to jako drugi, nawet przed info o strajkach lekarzy. Coś zaczyna się dziać :)

3000 - 4000 na łapkę, ale nie licytuj się bo to ciężka praca. Długie wyjazdy z dala od rodziny, mieszkanie w kabinie, itd .... Kierowców trzeba szanować.

Nie dajcie się prowokować! Nie walczymy z kierowcami.
Te wybiórcze relacje maja nas skłócic i zdyskredytować w oczach społeczeństwa. Większość kierowców zna sytuację i wie dzięki komu stoją.

to niby ile dostajemy???? - mam 18 lat pracy w cle - starszy kontroler celny (dyspozytor celny) - zawsze przy odprawach -.... moje wynagrodzenie zasadnicze na dzień dzisiejszy to całe... 2110 brutto!!!!

j_a_nek napisał:
3000 - 4000 na łapkę, ale nie licytuj się bo to ciężka praca. Długie wyjazdy z dala od rodziny, mieszkanie w kabinie, itd .... Kierowców trzeba szanować.

eghm koledze chyba o kierowników chodziło a o tym, że kierowcy mają ciężki kawałek chleba myślę że większość z nas wie i raczej niewiele osób im zazdrości, pozdrawiam

j_a_nek napisał:

była mowa o kierownikach a nie o kierowcach

Back
Do góry