TRUDNA SYTUACJA BUDŻETU, A TU SKOK NA KASĘ i UWŁASZCZENIE KADRY

I awansują wciąż w niebo! A my biedacy mamy mgliste obiecanki zespołów manipulacji wartościowej o stałości zarobków ! ?

A mieliśmy kiedykolwiek takie gwarancje ( no wiem stażowe, stopień itd) Moi koledzy też mieli stałość zarobków w pewnym Referacie UC w ..... zawsze od powstania Referatu zarabiali 2 razy mniej niż koledzy eksperci i to była stałość, tak oni tęsknią na pewno za taką stałością

do Sławka

... mam pytanie czy Związek zamierza coś zrobić z faktem, że uczestnicy zespołów, czyli Naczelnicy UC oraz ich zastępcy zostali najlepiej zwartościowani ....Czyli sami się zwartoścowali ..... Jeszcze jak popatrzymy, że starsi eksperci i eksperci również w nowym projekcie są dobrze potraktowani a w wielu przypadkach była to kadra to boję się, że powołanie takiego składu wartościującego nie było przypadkowe !!!!

Taka jest rzeczywistość !
Tzw.Ekspert Celny mnie wartościuje.
Ja naiwny f.c. piszę swoje wypociny, tzn.uwagi
to rzeczonego "wartościowania".I co się dzieje dalej !
Śmiech to mało !
Ten sam tzw.Ekspert Celny piszę opinię o mojej osobie
do tzw.Zespołu d/s wartościowania, którego notabene
jest aktywnym członkiem.
TO TYLKO W PAŃSTWIE PRAWA ,W RP jest taka możliwość!
Trzy w jednym :
OSKARŻYCIEL,SĘDZIA I KAT w jednej osobie.
TRÓJKA, ... coś mi się zaczyna przypominać !
... ale nie , to jest przecież niemożliwe !

"gadał dziad do obrazu a obraz ani razu" i tak wygląda nasza sutuacja to tak jakby w najdłuższym tunelu w górach zgasł ci samochód i padł akumulator i gdzie jesteś - głeboko w czarnej dziurze, tak jak zresztą my wszyscy

Back
Do góry