To jawa czy sen ??? jacek s

kit 2009

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
To jawa czy sen ???
Cytat:
Napisał mara
Rezygnacja Jacka S.- wreszcie męska decyzja
Komunikat.Rozumiejąc swój błąd, polegający na działaniu na szkodę sluzby celnej, jej funkcjonariuszy i pracowników rezygnuję z funkcji przewodniczącego federacji i przewodniczącego zz województwa lubuskiego. Wiele lat swojego życia ( i zdrowia) poświęciłem na działanie na korzyść funkcjonariuszy celnych, dopóki byli zwykłymi celnikami i cały czas dbam o interes tych samych ludzi, a że sa u władzy, to musi oznaczać, że sa dobrzy, skoro pełnią te funkcje i ja jestem dobry, skoro jestem i oni są, to znaczy, że jesteśmy dobrzy, i SSC jest dobry, skoro jest i razem nam dobrze.Nie jest mi wstyd, ja taki po prostu jestem, a siano?Można być wicepremierem z sianem i dlatego zbieram wizytówki.I nie myslcie, że rezygnuję, bo mi WAS żal, czy szczerze przepraszam? NIE! Mam lepszą propozycjęTaka jest cena podpisania reformy. Chyba już pora nie robić własnej kariery(bo jej nigdy nie zrobisz) i wozić się na czyichś plecach ( nigdy za nikogo nie odpowiadałeś oprócz psa) a ambicje miałeś wielkie i do tego wielu ludzi obraziłeś swoimi inwektywami i wyrządziłeś im wiele krzywdy pomawiając ich bezzasadnie łącznie z prokuratorem.Klepanie się po plecach z TW nie wyszło ci na dobre. Spójrz w lustro i co zobaczysz ???pewnie niccccccccccccccc. Życie jest jedno i tak cie będą pamiętać na co sobie zasłużyłeś !!!!!!!!!!!!!!pomyśl ----ale nie rosyjska ruletka bo ja nigdy nikomu źle nie życzę

TO JAWA CZY SEN ???

też czytałem, potraktowałem to niestety jako dowcip czy też pobożne życzenie, z prostego powodu - panowie jackowie cierpią niestety na bardzo groźną odmianę ostrego zapalenia stołkozrostu - chorobę, na którą współczesna medycyna nie ma lekarstwa...nawet w USA.
Pozostają jedynie drastyczne metody, znane już w średniowieczu:mad:

Back
Do góry