To Ja Nacz.ZP IC Prze.

endy

Użytkownik
Punkty reakcji
37
Dobra rada.
Odpuść sobie ten syf.
Cło to niewdzięczna robota za marne pieniądze. Jak jesteś dobry to sobie poradzisz.
Do prokuratora i sądu to tylko z dobrym adwokatem.

praca

endy-dzięki za podpowiedz w obecnej sytuacji każdą trktuję z powagą-bardzo lubiłem tą pracę dawała wiele satysfakcji ale widocznie ktoś chciał inaczej

mc a może byłeś za dobry w tym co robiłeś ??? i to było Twoim błędem...
ja w zasadzie jestem młody i mam niewielki 3 letni staż, ale to już mi zaczyna wystarczać do przejrzenia na oczy, ostatnie akcje cbś, podwyżki i nagrody dają mi wiele do myślenia i wiem że na chwilę obecną stać mnie na dużo więcej niż w tym syfie można obecnie osiągnąć. Usłyszałem kilka ciekawych słów zaraz po rozpoczęciu pracy od pewnej osoby i dopiero w tej chwili mogę stwierdzić iż wbrew pozorom miała ona 100 % rację co do pewnych spraw.

ja nacz zp ic prze

Drogi-kolego nie obawiaj się o tym mówić jeśli widziałeś pewne sprawy których inni nie widzieli a trochę chcesz pomóc w budowaniu tego co dobre dla tej Służby to pisz o swoich obserwacjach,co ci się nie podoba co byś zmienił myślę ,że czas na nowe doświadczenia

-DO WSZYSTKICH MŁODYCH COLI............................ NAUCZONY PRZEZ PROFESORÓW CŁA Piotra.B oraz Władysława Ż dobrej ,BARDZO DOBREJ roboty proszę was o wielką wiarę w to co robicie i chcecie robić , myślę ,że nasze doświadczeni dla was młodych mogą być przydatne nie bujcie się pytać, rozmawiać -ja wyznawałem taką zasadę i wiem że warto.

mc.

I co MC wierzysz jeszcze w ten syf ....
Zwijaj żagle, masz szanse zrobić coś dla siebie.

Naczelnku TRZYMAJ SIĘ. Słyszałam że sprawa się wyjaśnia. mam nadzieję że już niedługo usłyszysz słowa "przepraszamy Pana"

niestety nie, tylko ploteczki i parę uśmiechów satysfakcji ze jesteś niewinny

Back
Do góry