Testy 26 stycznia

Piter

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Kto z Zamościa jedzie 26 stycznia na testy swoim samochodem?

Czy wiesz co będzie na tym teście czego będą dotyczyły pytania jeśli tak proszę o informacje
Jeszcze niewiem czy będę jechać swoim samochodem bo dopiero sie dowiedziałam o tym teście

próbowałyśmy się dowiedzieć czegoś z koleżanką w kadrach Izby ale panie nas zbyły tym, że tylko komisja wie czego będą dotyczyły pytania. więc jedna wielka tajemnica. na poprzednich testach były teksty i czytanie ze zrozumieniem, troche unii europejskiej i pewnie wiedza o służbie celnej

dzięki za informacje
ja jade z Zamościa swoim samochodem więc jeśli ktoś chciałby sie zabrać to prosze pisac na forum

Ania, to jeżeli masz wolne miejsce, ja bym z Toba się zabrał, bo z tego naszego Zamościa to nie ma bezpośredniego połączenia

Piter mam 3 wolne miejsca wiec jesli masz kogos kto jeszcze jedzie na testy to tez sie moze zabrac prosze o kontakt na nr. 0-784-117-819

OK! Ja jadę na pewno, ale jak kogoś bym znalazł to dam znać.

Witam, co prawda piszę późno, ale dopiero trafiłem na tę stronkę :P Jakby ktoś był jeszcze chętny z Zamościa to mogę go zabrać - proszę o kontakt

pytanie o testy

Cześć jestem tu nowa, zastanawiam się nad złożeniem dokumentów do SC?z jakiego zakresu przygotowywaliście się do testu wiedzy? mieliście jakąś bazę pytań czy coś takiego?:)

,,,,,,,,,,

Ostatnia edycja:
Rekrut wiem że nie ma naboru w tej chwili do służby celnej śledzę stronę internetową , a moje pytanie dotyczyło zakresu z jakiego przygotowujecie się do testu wiedzy ogólnej, i nie zamierzam się dostawać o tak poza rekrutacją bo nie ma plecaczka pozdrawiam i proszę o udzielenie odp. na moje pytanie

,,,,,,,,,,

Ostatnia edycja:
Sonia, nie przygotowujemy się...To tak jak nowa matura. Są dwa uda: albo się uda albo sie NIE uda:) Tzn. pewnie Rekrut ryje w książkach;)

Back
Do góry