test preselekcyjny X 2008

J

Jusi

Gość
Witam! Wybieram się do Białej Podlaskiej na test 25.X. czy ktoś z was jedzie autem i ma jeszcze wolne miejsce. Jestem z Hrubieszowa i mogę dojechać ewentualnie do Zamościa lub Chełma.

A czy ja również mogłabym się zabrać z Chełma. Byłabym bardzo wdzięczna! Nie mam gg więc proszę o odpowiedź na forum lub emailem.
Z góry dziękuję!

Z Tomaszowa Do Białej

Jak samopoczucie przed testem??

Ostatnia edycja:
jednak nie udało mi się dojechać na czas testu,czy ktoś może mi powiedzieć jakie były pytania? ogólnie trudny czy bardzo trudny ,dzięki pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Powiem że nie był łatwy,pytania o masło :D,standardowo o pojemności dysków itp.,o wypadkach samochodowych:D,pytania na logikę,ze zrozumienia tekstu.I takie tam,mało związane z dziedziną.:D

Z masłem chodzi o to że był tekst, do niego trzy pytania m.in. ile może być procent tłuszczu w maśle o kodzie CN 009...(nie pamiętam dokładnie) no i na podstawie tekstu trzeba było wybrac odpowiedź.

no fakt moim zdaniem tez pytania byly nie za latwe chociaz z drugiej strony gdyby bylo wiecej czasu to mozna by bylo pokombinowac

Test preselekcyjny

I jak było na testach, macie może jakieś materiały jeżeli tak to prosiłbym o przesłanie na (piter1-1979@tlen.pl) dzięki.

Back
Do góry