ta ostatnia niedziela ....

sympatyk

Użytkownik
Punkty reakcji
0
Jutro ostatni raz klapnę CRP. Łezka w oku na pewno się zakręci. Mogło być inaczej. Suma sumarum nie żałuję. Pozdrawiam całą brać skarbową.

Chyba kolego adresy się Tobie pomyliły. To nie jest forum skarbowcow.

Zauważ kolego, że od 1 marca funkcjonujesz w Krajowej Administracji Skarbowej i chyba dlatego nie pomyliłem forum. Jeżeli obraziłem funkcjonariusza, to przepraszam. Pozdro ....

Nie mam ochoty na podtrzymywanie tego wątku i dla tego odpiszę Ci kolego skarbowcu nietypowo. Nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę skarbowcem. Stoję na polskiej granicy a urzędy skarbowe są mi obce. A jeśli chodzi o krajową administrację skarbową to zwisa mi ona i powiewa i na pewno nie będę się z nią utożsamiał. A pozdrawianie skarbowców na forum funkcjonariuszy celnych brzmi tak samo beznadziejnie jak pozdrawianie funkcjonariuszy celnych na forum skarbowców. Wszystko w temacie.

Ostatnia edycja:
Zauważ kolego, że od 1 marca funkcjonujesz w Krajowej Administracji Skarbowej i chyba dlatego nie pomyliłem forum. Jeżeli obraziłem funkcjonariusza, to przepraszam. Pozdro ....

Czyż róża inaczej nazwana, pachniała by mniej słodko? (za klasykiem...)

Mogą mi zmieniać nazwy, mogą kazać się z munduru rozebrać, ale za skarbowca nie będę sie uważał, do chwili kiedy urzednicy zza biurek, w urzędach skarbowych, nie zmienia mentalności.
Bez urazy.

Back
Do góry