szukam tych których chcą zwolnić przez L4

G

gościo

Gość
szukam osób które zostały zwolnione lub próbuje się je zwolnić ze względu na długotrwałe chorobowe. opiszcie swoje sytuacje. pozdrawiam.

Dajcie spokój. Czego chcecie się tutaj dowiedzieć? Jak unikać pracy?
Jeżeli nie chce wam się pracować to zmieńcie zawód.
Przez takich właśnie inni muszą pracować za dwóch albo trzech.
Troszke szacunku dla pracy i innych.

gosciu jak zachorujesz to sie dowiesz ile kosztuje twoja godność
celnik w tej sprawie nie ma nic do gadania bo mozna go zwolnic na chorobowym i zdychasz i to dosłownie bo zus to ci nic nie zapłaci/mam na to wyrok sądu) przez takie myślenie ludzie sie nie lecza i grypa przeradza sie w rożne paskudstwa a inni sa narazani na zarazki.a swoja droga jak ktoś udaje to trzeba to udowodnić/domniemanie niewinności/ ale jak tu widze myslenie wierchuszki kazdy col to wiadomo
..................

I tu bym się zgodził z przedmówcą bo jest faktem, iż wielu ludzi chodzi do pracy z grypą czy inną chorobą i całkiem niecelowo zaraża innych by nie mieć obciętej 13-tki czy innej premii, którą bardzo często oblicza się na podstawie ilośco chorobowego w roku i TO JEST CHORE !!!

widze powazne podejscie do sprawy dla mnie zawsze we wszystkich zawodach byli cwaniacy ale najgorsze jest to ze uczciwy przez nich obrywa,bo nikomu nie chce sie uczciwie sprawdzać patologie a wystarczy wniosek do zus o sprawdzenie stanu chorego. UWAGA- zwolnienie tzw L-4
kto wystawią? jak można i na jakiej postawie wystawia sie zdrowemu
zwolnienie chorobowe? kto to robi ?- wg wierchuszki zawsze winny coll

do goscia . zyczę ci abyś skonczył jako alokant na wschodzie i wtedy chciałbym zobaczyć jak bedziesz siedział cięzko pracując na medyce a twoją żonką zaopiekuje się uczynny sąsiad.oddałem temu syfowi 20 lat a oni tak potraktowali alokantów ,to jest podziekowanie,wcale się nie dziwię że ludzie uciekają na zwolnienia tylko tak mogą podziekować kierownictwu SC za tragedie wielu rodzin

widzę żę trafiłem w czuły punkt więc niech gość dalej zajmuje się tym zajęciem za 3 a koledzy napewno to docenią

Back
Do góry