Straż Graniczna o naszym proteście

po co komu ci celnicy przecież dzielni strażnicy z wewnętrznych granic mogą po przeszkoleniu odprawieć też celnie. Podwyżki jak najbardziej ale dla straży granicznej

:!: :!: :!:

I z takimi niejeden z nas pracuje :shock:

Z tych wopków co znam z granicy z BY to jakby im dać do ręki Celinę, NCTS itd.. to by sie chyba rozpłakali :roll: :roll: :roll:

NIE JEST ŹLE 50/50 POZYTYWÓW KONTRA NEGATYWÓW NASZEGO PROTESTU, A TAK NA MARGINESIE TO NIE WIEDZIAŁEM, ŻE SG MÓWI NAS "CELASY"

zaglądajcie tam regularnie!!!

miro: a ja myślę, że rząd szykuje takie zmiany, które spowodują że cło na granicy my będziemy robić, a na nich się wypną. Co wtedy powiecie?

kubek: Trudno. Ale większe zmartwienie będą mieli przemytnicy, bo funkcj. SG nie pozwolą sobie na przymykanie oczu na dodatkowy karton fajek. To tak jakby przymknęli oko na nieważną wizę. Skutkuje to postępowaniem dyscyplinarnym. Mając do wyboru ich = przemytników i siebie oczywiście wybiorą siebie. Dzisiaj przemyt kwitnie tylko za przyzwoleniem celnych. Gdyby każdy z nich egzekwował przepisy w sposób stanowczy, to problem przemytu sam by się rozwiązał, a co za tym idzie mniej pracy mieli byśmy my, a o przejściach można by było powiedzieć, że prowadza do UE.

jakie to oczywiste dla nich :shock:

czytalem ich forum i wnioski

jak nasze forum sie porówna do ich forum to aż ściska w żołądku do czego doprowadziło MF po prostu syf i hańba. Oni spokojnie choć nie zjednoczeni jak my bo z tego co widzę to nam zazdroszczą takiej mobilizacji. Fakt jest jeden wszystkiemu winne są byłe rządy i MF to powinno być jak najbardziej rozgłośnione nie tylko w Polsce ale i na całym świecie żeby każdy kto przyjeżdża rozmawiać w MF wiedział z kim ma do czynienia po prostu wstyd dla Władzy żenada
Koledzy głowy do góry i róbcie swoje a SG nie obrażamy

tylko WOPKI zapominają, że jak oni by strajkowali to MYYYY ich bez niczego zastąpimy natomiast odwrotnie to ... widać w TV

nie kłocmy sie z SG

Panicznie to wyglada powiem szczerze ale bardziej męsko trzeba podchodzic i nie obrażać innych a konkretnie dążyć do celu L4, UŻ i inne formy jakie daje nam ustawodawca powoli a bedzie dobrze

Back
Do góry