Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie można znaleźć to cudo?Wszystko co napisałem jest prawdą- kontrole obrachunkowe tak doraźne jak i roczne przejmuje komórka kontroli przedsiębiorców. Do zadań komórki kobtroli przedsiębiorców będzie równiez nalezałe kontrola terminowości i prawidłowości wpłat podatku akcyzowego orzaz podatku od gier. Linka do tego zarzadzenia nie mam dostałem ksero (jest to projekt z 19 października -tak jak rozporządzenia o kontroli niektórych wyrobów akcyzowych czyli stare sz.n.p.)
Ta sama data ale nie ten dokument. W tym wątku chodzi o Zarządzenie M.F. w sprawie Statutu (organizacji) I.C.
Z SNP nie zostanie nic. Zero uprawnień do kontroli, którą przejmą specjaliści z grup mobilnych. Dla ludzi z SNP zostanie kontrola WPRów. Będzie wesoło.Referat podatku akcyzowego ma przejąć z SNP równiez wszystkie wnioski o przemieszczenia, zawieszenia automatów o niskich wygranych. NIe abrdzo wiem co ma zostać w SNP(dozór) z automatów, chyba tylko nielegalne?
Referat podatku akcyzowego ma przejąć z SNP równiez wszystkie wnioski o przemieszczenia, zawieszenia automatów o niskich wygranych. Nie abrdzo wiem co ma zostać w SNP(dozór) z automatów, chyba tylko nielegalne?[/QUOTE
Może nie będzie tak źle, w końcu dalej będą robić kontrole punktów gier, salonów i kasyn, no i wyroby akcyzowe.
Mnie bardziej zastanawia czy faktycznie te wszytkie wnioski o przemieszczenia, zawieszenia itp. automatów ma robić tylko jeden urząd w każdym województwie, tak przynajmniej słyszałem.