Spotkanie z Marszałkiem

?

Proszę napisać kto ze strony związkowej będzie uczestniczył w tym spotkaniu

Marszałek Komorowski jak zwykle ,zwali na PiS,potem obieca coś -by po chwili zapomnieć co obiecał.Gdyby dalej obowiązywał Kodeks Honorowy - t o KOMOROWSKI padłby trupem już sto razy!

Odbyło się. Goście się jednak bardzo spóźnili. I od razu po spotkaniu jechali w kolejne miejsce. Ale w krótkiej rozmowie otrzymałam od Marszałka obietnicę zorganizowania dłuższego spotkania w Sejmie, w bardziej sprzyjających warunkach.
Na tyle pozwoliły okoliczności.

PS
Czarne wizje o kryzysie są przesadzone. Goście zapewniali o wzroście gospodarczym i rozwoju kraju.
icon5.gif

Takie organizowanie rozmów z marszałkami, jest dla mnie troszku śmieszne. Nie wydaje się wam? Marszałek z bandą jeździ po Polsce w wiadomym celu. A Wy w międzyczasie, albo w tym przypadku po czasie, wyskakujecie z pytaniem a zajmie się Pan nami?? Na co wy liczycie, przecież wiadomo że nie odpowie: spadajcie! jeszcze teraz, gdy zbliżają się wybory. Obietnice musiały się pojawić bo jakże inaczej. Ale co z tego, mało było rozmów, długich i jałowych. Myślicie że Pan Komorowski, teraz przed snem, zadaje sobie pytanie: Jak pomóc celnikom? Przecież rozmawiali ze mną, obiecywałem. ??
Hehe, moim zdaniem takie zaczepki polityków nie mają najmniejszego sensu.
Albo stawiamy konkretne warunki, i się organizujemy wspólnie, albo dajmy sobie spokój! Bo proszenie, się nic nam, Wam nie da. Tu pozostaje tylko jedno rozwiązanie, zjednoczenie się wszystkich związków, wspólny dialog, spisanie konkretnych żądań, akcja protestacyjna! Albo rząd akceptuje warunki, albo ma poważny problem, niedrożne granice Unii! Myślicie że wtedy nie będzie nacisków na rząd z góry?
Pozdrawiam serdecznie;).

Moim zdaniem takie spotkania są bardzo potrzebne , choć oczywiście nie należy spodziewać się ,że dzięki nim rozwiążemy nasze problemy. Dlatego zatem trzeba się spotykać z władzą? Ano dlatego ,żeby nikt z jej przedstawicieli nie zarzucił nam w czasie akcji protestacyjnej , że nic o naszych problemach nie wiedzieli .
Póki co szykujemy się na pikietę. Do zobaczenia w Krakowie.

Polska jest w dobrej kondycji

Cytat:
Napisał MariaMrugała Zobacz post
Czarne wizje o kryzysie są przesadzone. Goście zapewniali o wzroście gospodarczym i rozwoju kraju.
Nic z tego nie rozumiem. Podwyżek nie ma i nie będzie w końcu z jakiej przyczyny skoro nie ma kryzysu ?
db2b0daea4a29ec7.jpg

No właśnie?:-)

Ostatnia edycja:
Ale numer he he he. Kryzysu nie ma jest eldorado, tylko gdzie???????????? Wiążecie koniec z końcem? Bo ja nie. I gdyby nie rodzina, szkoda gadać. Dobrze chociaż że Pani Maria wierzy. Na co liczycie. Widzicie gruszki na wierzbie? Nie, no to zobaczycie.

Krzywa rośnie

Taki wzrost że mieści się w granicach błędu statystycznego. Tak trzymać. Za Gieka też byliśmy 10 mocarstwem na świecie. Propaganda sukcesu wtedy a teraz polityczno wyborcze PR.:D

po mi tin gó.. z marszałkiem

:cool:wiem już na którą partię i jej kandydatów nie będę głosował z rodziną a wy też?

Back
Do góry