Spalone auto celnika_PO RAZ DRUGI

OCZYWIŚCIE POLICJA UMORZY SPRAWĘ Z POWODU NIE WYKRYCIA SPRAWCY, A NASZ KOLEGA DOSTANIE PARE ZŁOTYCH ZAPOMOGI OD IZBY:confused:

Brawo za gesty solidarności

Chciałbym wszystkim podziękować za słowa otuchy dla naszego kolegi. Najlepiej jest szczekać kiedy podwyżki, strajkujemy, a kiedy jednemu z nas dzieje się coś złego, wsadzić mordy w kubeł i udawać że ktoś puszcza ciche bąki. To się u nas nazywa zawodowa solidarność. Gdzie są nasze związki, czy ktokolwiek z nich się tym zainteresował. Rozumiem są stworzone do wyższych celów, poradzimy sobie bez nich ale oni też nas nie proszą o pomoc.:mad:

Proszę nie traktujcie tego forum tak, że wszystko co zostanie tutaj napisane zostanie przeczytane. Ja mam maila i tam przesłane informacje czytam wszystkie, po czym podejmujemy ewentualne działania.

Re

Tak jestem mrówką z celasami ustawowo nam pieńku i ciągła zabawa w kotka i myszkę, ale to szczyt głópoty w tem sposób rozwiązywać pewne
sprawawy.I stanowczo jestem za ukaraniem bo następnym razem może dojśc do tragedi gorszej

Co za pytanie.. telewizji nie ogladasz? gazet nie czytasz? ludzie gina za kolor skory, a co dopiero za inne rzeczy

Nie wiem kiedy w koncu przyjdzie prawdziwa wiosna kiedy bedzie zylo sie lepiej.. i tez nie wiem czy tak bedzie

Back
Do góry