Sorty mundurowe,nagrody kwartalne

larry1

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
236
Witam!
Mam pytanko!
Czy komuś wiadomo coś na temat wypłaty sortów w tym roku a także nagród kwartalnych ,które miały być!
Jak na razie cisza.A może ktoś już dostał

sorty nie ale nagrody były.
obdzielono dupolizów, kierowniczych lovelasów, cywilnych ekspertów-magików-przez niedopatrzenie znalazło się kilka pracowitych osób (w najniższej grupie)- tak dla przyzwoitości.
Ponoć to nagroda za szczególne osiągnięcia w służbie- jakie było kryterium i waga osiągnięć ? prawie żadna . nikt o tym w prasie nie pisał nikt nie słyszał............nawet w izbowym intranecie(mam na myśli osiągnięcia),. Lista ,, nagrodzonych " pojawiła się w intranecie.

Ostatnia edycja:
moge prosic o linka do wykazu osob nagrodzonych?ciekawa jestem czy na naszym oddziale nagrody byly?wyrownania byly ale nikt sie nie przyznał.

W wawie chyba bez nagród!!!
Ale odzywajcie się - piszcie jak nagrodey w innych uc, ic? ponoć częśc kraju dostala kase - od 1 tys do 3tys zl.

W IC Łódź 10 nagród x 2000 zł oraz 2 dodatkowe za święto celnika w styczniu... Z całej puli 12nagród chyba 8 trafiło w ręce funkcjonariuszy pracujących w Izbie.
Z puli 1 170 000 zł przeznaczonych na nagrody dla funkcjonariuszy wykorzystano ok. 21 000 zł.
Szczegółowe dane na stronie IC Łódź, zakładka sprawy osobowe, premie i nagrody
Będą chyba w grudniu duże nagrody roczne - dla wybranych !

premie kwartalne

A jak w innych Izbach, granica coś dostała lub OC -dla pocieszenia za wartościowanie?

Z całej puli 12nagród chyba 8 trafiło w ręce funkcjonariuszy pracujących w Izbie.
O tak, tym z izby napewno się należało - wypierdzieli największe dziury w fotelach
baseball.gif

Back
Do góry