SOK do mundurówek

Jabbell

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Przepraszam, ale jestem po raz pierwszy na forum i pierwotnie założyłem wątek nie w tej części forum, ale nie to jest istotą...
Dowiedziałem się o bardzo ciekawej sprawie.
Trwają właśnie międzyresortowe konsultacje, żeby do uprawnień emerytur mundurowych weszła jeszcze SOK spod MSW.
Nikt nie widzi problemu i zapewne je otrzymają
Oczywiście, jak wszystkim wiadomo, SC nie dostanie emerytur mundurowych mimo całego mydlenia oczu przez ekipę "dobrej zmiany".
A rządzący kłamcy maja się dobrze.

Pozdrawiam.
Jabbell

Dodatek

Zapomniałem dodać, że SOK powołuje się na wyrok TK dotyczący prawa do emerytur mundurowych w SC
I stanowisko MF jest na tak... :mad:

Pozdrawiam.
Jabbell

Trzeba szybko połączyć SC z SOK i będzie świetna zmiana.
Tak na poważnie KONIEC ŻARTÓW!!!!!!!!!!!!!!!! REALIZACJA WYROK I TO NATYCHMIAST.

Nie jestem funkcjonariuszem SC, ale jestem żywotnie zainteresowany efektami tej pożal się boże "DZ"
Myślę, że bez blokady granic się nie obejdzie.
Będą Was niestety zwodzić do końca.
Potem wejdzie KAS i pozamiatany temat emerytur dla SC

Obawiam się, że jesteście spisani na straty.
Jeżeli sami nie zawalczycie rząd i sejm Was wykiwają.

nie ma się co dziwić ze SOK wejdzie w szeregi służby mundurowej z wszelkimi uprawnieniami. większość funkcjonariuszy to pracownicy operacyjni a tylko mały odsetek to administracja co ma się odwrotnie do SC. poza tym przy teraźniejszym zagrożeniu terrorystycznym służba ta powinna być bardziej doceniana

Ostatnia edycja:
Ja się zgadzam sokistom to się należy, ale nie mogę pojąć takiego s,,,,,,,wa, że traktują SC jak szmatę.

nie ma się co dziwić ze SOK wejdzie w szeregi służby mundurowej z wszelkimi uprawnieniami. większość funkcjonariuszy to pracownicy operacyjni a tylko mały odsetek to administracja co ma się odwrotnie do SC. poza tym przy teraźniejszym zagrożeniu terrorystycznym służba ta powinna być bardziej doceniana

Nie ma się co dziwić, bo nie są pod ministerstwem finansów. Przy zagrożeniu terrorystycznym Służba Celna też powinna być bardziej doceniana.

Po prostu ktoś mi bliski jest z SC.
Myślałem, że łatwo to wydedukować :o
Dobrze byłoby, żeby ten "ktoś Ci bliski" do ZZ Celnicy się zapisał i DZIAŁAŁ zamiast z góry zakładać, że i tak nic z tego nie będzie. Jak wszyscy do tego tak podejdą to faktycznie niezbyt jasna przyszłość nas czeka.

Dobrze byłoby, żeby ten "ktoś Ci bliski" do ZZ Celnicy się zapisał i DZIAŁAŁ zamiast z góry zakładać, że i tak nic z tego nie będzie. Jak wszyscy do tego tak podejdą to faktycznie niezbyt jasna przyszłość nas czeka.

Popieram dziubdzus. jeśli ktoś Ci bliski jest w naszej formacji i zakładasz ze nic z tego nie wyjdzie to gratuluję "wsparcia" . zabierasz wiarę innym a tu najmniej nam jest to potrzebne.

Back
Do góry