Snp

nunia

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
86
W IC Olsztyn mamy następujące zmiany :
- stałe nazdzory brak zwrotu za dojazd i diet
- pozostali obniżenie stawki za 1km z 0,5zł na 0,35zł oraz zalecenie, aby czas pracy i dojazdów nie przekroczył 8 godzin, aby nie wystawiać diet

Czyli co, mój czas pracy wg tych zmian zacząć by się miał w momencie kiedy odpalę samochód???? W takim przypadku dojazd zająłby mi z około pół godziny (1h w obydwie strony) i w jakimś miejscu mam być tylko siedem godzin???? Sorry, ale dla mnie to jest tak śmieszne, że niezrozumiałe:)

nunia nie dodała, że brak zwrotów za dojazdy i diet na stałych nadzorach jest od 16 grudnia, zmieniono miejsce pracy na stały nadzór, bez okresu wypowiedzenia czy karencji - miodzio

Moze tutaj ktos cos podpowie..
Witam wszystkich! Chyba mi sie poszczesciło?! i moze dołącze do Waszego grona braci celniczej. a dokladniej w SNP. Ale mam powazny dylemat czy zamiana mojej obecnej pracy (firma panstwowa) na prace w SC jest opłacalne i bedzie to cos lepszego? Gdyz przegladajac forum oraz pytajac znajomych rózne sa opinie. I jak narazie przemawiaja raczej jednak na in-minus. Ale tez jest tak, ze na kazda prace sie narzeka, a i jesli nie jest tak całkiem zle dalej sie pracuje. Dlatego chciałbym sie od Was cos wiecej dowiedziec.
Chodzi mi głownie o charakter pracy w SNP, perspektywy pracy i kwestie wynagrodzen ?.
Czy sa dalej stałe nadzory czy sa dorazne kontrole? Czy oprócz pensji zasadniczej dostaje sie jakies dodatki, delagacje itp ? A ile zarabia sie w SNP po zakonczeniu okresu przygotowawczego tzn po 3,4 latach słuzby ? Bo na poczatek chyba jest około 2200br. ?

Back
Do góry