Służba celna

aquirre

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
203
Pamiętajcie !

Wszyscy zachowamy w naszych życiorysach status funkcjonariusza celnego.
Kwestia czasu aby tego dowieść i uzyskać prawną gwarancję praw nabytych.
Reformy mają to do siebie, że prawa lekceważą !!!!
Do zobaczenia jutro.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

moje-zycie-w-skarbowce.jpg
.......................

Ostatnia edycja:
Taaa, wrócą jeszcze piękne czasy, my tu jeszce wrócimy z Olem! Pamiętaj ekuajer, puszczamy dziś z dymem naszą pieprzoną przeszłość,na wysypisku, wmiejscu mi nieznanym! To mówię ja, prowokator MF. I srał was pies!

chyba kolegę poniosło.
wypada podziękować za odkrycie kart i szczerość wypowiedzi.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Pamiętajcie !

Wszyscy zachowamy w naszych życiorysach status funkcjonariusza celnego.
Kwestia czasu aby tego dowieść i uzyskać prawną gwarancję praw nabytych.
Reformy mają to do siebie, że prawa lekceważą !!!!
Do zobaczenia jutro.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

D zobaczenia jutro.
Ja kupuję machewkę, ty nabijasz na kasę.
Zobaczymy, kto lepszy poza matrixem urzędasów.

No i za kilkanaście minut skończy się prawdziwe CŁO. Pozdrawiam wszystkich i tych z granic i tych z wewnętrznych. Miło było z Wami służyć.

Mi też było miło, ale bez tych wspaniałych "kolegów". Witamy w prawdziwym świecie, gdzie trzeba coś umieć i pracować. RIP SC alleluja!!!!!!!!!!!!

Żegnaj kochana Służbo Celna witaj pier..ny skarbowy syfie. Od dzisiaj jesteśmy w syfie płakać się chce. Szlag by ich wszystkich trafił.

Żegnam Panie i Panowie funkcjonariusze, służyć z Wami to był zaszczyt a czasem i przyjemność.

Eeetam, mazgaje.

Nie bądźcie tacy szybcy do pożegnań! Moja kartka do skarbówki nie sprawia "zawieszenia broni".

Wręcz PRZECIWNIE !!!

Żegnaj Służbo Celna witaj SRAS. Nie wiem jak u Was ale u mnie totalny burd...l Niby większość wie gdzie pracuje ale to tylko nic nie znaczący adres. W jednym pokoju siedzą ludzie z UCS, IAS, US, a jedyne co ich łączy to totalny bałagan. Nie wiadomo kto jest kierownikiem, kto dekretuje pisma, co należy robić. ZEFIR2 pierwszego dnia to przy tym baranek. :o

Back
Do góry