skoro coś zosta"kominy wyrównane"to co pozostałą częścią?

kit 2009

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
:confused:jest kryzys, ale skoro coś zostało ("kominy wyrównane")to co z pozostałą częścią?

Ostatnia edycja:
to trzeba teraz znowu "swoim ludziom" podnieść pensje o maksymalne stawki, żeby byli zadowoleni. Kominy powrócą, a wraz z nimi wszystko wróci do normy!

można też dołożyć troszkę wszystkim, którzy chorowali bardzo długo lub krócej ale tylko do końca 2008 roku.:) Od 01.2009 do 10.2009 musiało nastąpić cudowne ozdrowienie funkcjonariusza, którego następstwem jest podwyżka z tej pozostałej puli. Ci f-sze, którzy niestety nie doznali cudu i niemoc dopadła ich na 45 dni w tym zawiłym terminie muszą pogodzić się z brakiem kasy z ogólnej puli podwyżkowej - za aprobatą związkowców:( Taki "przywilej" zafundowano we Wrocku:mad:

:confused:jest kryzys, ale skoro coś zostało ("kominy wyrównane")to co z pozostałą częścią?

a w jakiej to IC kominy wyrównane?
w "mojej" IC tylko ci, którzy mieli poniżej minimum dostali to czego im brakowało ale to wcale nie oznacza wyrównania kominów.
Przecież nie zabrali tym co znacznie przekraczali minimum na swoim stanowisku.
Kominy jak były tak są!

Jak myślisz? dlaczego nadal jest taka rozpiętość w widełkach?
podpowiedź: żeby przydupasy mieściły się w widełkach.
Pozdrawiam.

przeżytek

a w jakiej to IC kominy wyrównane?
w "mojej" IC tylko ci, którzy mieli poniżej minimum dostali to czego im brakowało ale to wcale nie oznacza wyrównania kominów.
Przecież nie zabrali tym co znacznie przekraczali minimum na swoim stanowisku.
Kominy jak były tak są!

Jak myślisz? dlaczego nadal jest taka rozpiętość w widełkach?
podpowiedź: żeby przydupasy mieściły się w widełkach.
Pozdrawiam.

Masz racje wyrównanie do minimum ! sory !!!
widełki są po to , zeby przydupasy mieściły się w widełkach.
Ale co z resztą ?

To co się dzieje teraz tj. nadawanie stopni, "wyrównywanie" kominów i wszystkie te "naprawcze" działania są niczym w porównaniu z tym, co będzie się działo w przyszłym roku. Przy wartosciowaniu stanowisk, gdy w grę będą wchodziły konkretne pieniądze, zacznie się prawdziwy wyścig szczurów. Mam przeczucie, że teraz to jest tzw. pikuś.

To co się dzieje teraz tj. nadawanie stopni, "wyrównywanie" kominów i wszystkie te "naprawcze" działania są niczym w porównaniu z tym, co będzie się działo w przyszłym roku. Przy wartościowaniu stanowisk, gdy w grę będą wchodziły konkretne pieniądze, zacznie się prawdziwy wyścig szczurów. Mam przeczucie, że teraz to jest tzw. pikuś.
Święte słowa.

To co się dzieje teraz tj. nadawanie stopni, "wyrównywanie" kominów i wszystkie te "naprawcze" działania są niczym w porównaniu z tym, co będzie się działo w przyszłym roku. Przy wartosciowaniu stanowisk, gdy w grę będą wchodziły konkretne pieniądze, zacznie się prawdziwy wyścig szczurów. Mam przeczucie, że teraz to jest tzw. pikuś.
Dokładnie, będą nas dymać przy wartościowaniu:eek::D:eek: już się zastanawiam na co jeszcze ich stać patrząc na tą dzisiejszą parodię z modernizacją ( fakt faktem ci co mają stołki się zmodernizowali......)

Back
Do góry