Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jest kryzys, ale skoro coś zostało ("kominy wyrównane")to co z pozostałą częścią?
a w jakiej to IC kominy wyrównane?
w "mojej" IC tylko ci, którzy mieli poniżej minimum dostali to czego im brakowało ale to wcale nie oznacza wyrównania kominów.
Przecież nie zabrali tym co znacznie przekraczali minimum na swoim stanowisku.
Kominy jak były tak są!
Jak myślisz? dlaczego nadal jest taka rozpiętość w widełkach?
podpowiedź: żeby przydupasy mieściły się w widełkach.
Pozdrawiam.
Święte słowa.To co się dzieje teraz tj. nadawanie stopni, "wyrównywanie" kominów i wszystkie te "naprawcze" działania są niczym w porównaniu z tym, co będzie się działo w przyszłym roku. Przy wartościowaniu stanowisk, gdy w grę będą wchodziły konkretne pieniądze, zacznie się prawdziwy wyścig szczurów. Mam przeczucie, że teraz to jest tzw. pikuś.
Dokładnie, będą nas dymać przy wartościowaniu już się zastanawiam na co jeszcze ich stać patrząc na tą dzisiejszą parodię z modernizacją ( fakt faktem ci co mają stołki się zmodernizowali......)To co się dzieje teraz tj. nadawanie stopni, "wyrównywanie" kominów i wszystkie te "naprawcze" działania są niczym w porównaniu z tym, co będzie się działo w przyszłym roku. Przy wartosciowaniu stanowisk, gdy w grę będą wchodziły konkretne pieniądze, zacznie się prawdziwy wyścig szczurów. Mam przeczucie, że teraz to jest tzw. pikuś.