Siwy!! Odezwij się!!

eresenowiec

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Co jest grane? Siwy , miałeś w ogóle coś do powiedzenia? Dajcie ludziom jasny i klarowny sygnał co planujecie , bo się robi niedobrze. Rząd i media Dymią nas aż dupa boli, ale jak wymyślicie coś konstruktywnego to będziemy z Wami . Ale działajcie!! Czas działa na naszą niekorzyść. I mam prośbę do forumowiczów , niech zabierają głos tylko zalogowani (ja czytam tylko zalogowanych :D )

Podjąć jak najszybciej rozmowy i negocjować
- podniesienie mnożnika do 2,67 juz w tym roku i gwarancje ze mnożnik podnoszony będzie dla nas o taki sam procent jak w przypadku policji i SG
- ogłoszenie ze dajemy szanse rządowi do końca kwietnia na realizacje w/w i podanie konkretów odnośnie naszych innych postulatów
- zapewnienie wszystkich w mediach ,ze poi weekendzie będzie po kolejkach jako dobry prognostyk na przyszłość

Trzeba to załatwić i można to załatwić Boni dał furtkę i trzeba gdać a nie obrażać sie i durni z ludzi robić

Albo rybka albo pipka ....

Sławek przemyśl to ....

Siedzę w domu od czwartku, bez TV i radia. Jedyne moje okno na świat to forum. Dajcie znać co się dzieje bo mnie zraz zawał strzeli.

Co wy tak "Sławek i Sławek". ON JEST TYLLKO OBSERWATOREM, NIE ROZUMIECIE ŻE NIE MA NIC DO GADANIA???? HALO!!!! OBUDŹCIE SIĘ!!!

Back
Do góry