S. Siwy - " TERAZ TY " !!!

G

Guest

Gość
Sławek widziałeś tego Pana na TVP Info ?
Czy jesteś zadowolony z tego jak nas reprezentował ?
Namawiałeś jeszcze tydzień temu abyśmy wzięli wszyscy NŻ lub L4 ?

W Z I E L I Ś M Y !!!!

Nie zmarnuj tego i zacznij działać !!!

WEŹ SOBIE MOJE SŁOWA DO SERCA .... MY TOBIE ZAUFALIŚMY, JEST POSPOLITE RUSZENIE !!!!

Popieram. Panie Sławku, czemu Pan nie odpowiada ludziom? Proszą Pana o reprezentowanie! Czy może się Pan w tej sprawie wypowiedzieć? Liczymy na Pana, powinno Pana takie zaufanie cieszyć. Niech sie Pan odezwie na te apele.
Aha, czy nie mozna gdzieś schować Fołty? To ona jeszcze jest w związkach?? No to trzeba ja zdetronizować. Czas najwyższy.

FAKT . PRACUJE W SC OD 1,5 ROKU . DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY W TVP WIDZAŁEM FOŁTE . ONA MA NAS REPREZENTOWAĆ ? PRZECIEŻ ONA PRZYPOMINA CYGAŃSKĄ WRÓŻKĘ !!! SŁAWEK LICZYMY NA CIEBIE ! MŁODZI CELNICY

kilka zdan wystarczy, a teraz nie wiemy co Pan o tym wszystkim mysli, czy postulaty z tego forum o reprezentowanie Nas zostały przyjete czy znowu mamy liczyć tylko na "zwiazki" ? Pozdrawiam

piep...ć związki, jeżeli związkowscy mówią, że to nie ich protest tylko oddolny, to i niech reprezentuje nas "człowiek z dołów"

Byli różni " związkowcy ", którzy wypowiadali się w " naszym " imieniu, była i fołta ............... dlaczego Ciebie Sławku nie było !!!!

... przez takie wypowiedzi tracimy bardzo dużo ......

O CO TU CHODZI !!!!!

związki pewnie inaczej nie mogą mówić - ewentualna odpowiedzialność prawna za takie działania byłaby pewna. To, że im nie ufam to też pewne. Pan Sławek do rozmów. Pozdrawiam

Skoro może wypowiadać sie fołta albo ten gość na TVP Info to czemu Sławek wypowiedzieć sie może ..........

Przecież to on nas zaczęcał do tego wszystkiego a teraz ..........\

Sławek kurde ..............

NIE DZIELCIE SIĘ. :!:

ZWIĄZKI MOGĄ SOBIE ROZMAWIAĆ ,
ZOLLE PROTESTUJĄ.
TO MY POSTANOWIMY CZY ZOSTAŁY SPEŁNIONE RZĄDANIA.
NIE OBIETNICE, OBIECANKI, ZA MIESIĄC, ZA DWA.
MA BYĆ SZYBKA ŚCIEŻKA LEGILACYJNA I GŁOSOWANIE SEJM I SENAT. :!: :!: :!:

pewnie jeszcze ma kolegów i kolezanki to by powiedzieli :) ale na powaznie to kilka zdań by się przydało, oby nie okazało że za poźno

Back
Do góry