RZEPIN

• Thread starter Thread starter MOBILNY Z RZEPINA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

MOBILNY Z RZEPINA

Gość
MOBILNI - WZP Z RZEPINA SOLIDARYZUJĄ SIĘ Z CAŁĄ POLSKĄ. NIKT NIE MUSI NAM UDOWADNIAĆ, ŻE JESTEŚMY CELNIKAMI.
ZWALCZAMY PRZEMYT, CHRONIMY INTERESY TEGO SPOŁECZEŃSTWA I TEGO PAŃSTWA JAKO FUNKCJONARIUSZE SŁUŻBY CELNEJ.
CHCEMY BY BYŁA SILNA, SPRAWNA, JEDNOLITA I SZANOWANA PRZEZ TO PAŃSTWO.
CHCEMY ABY NASZE DOWÓDZTWO: DYREKTOR I NACZELNIK WIEDZIELI, ŻE TO NIE PRZECIWKO NIM, BO SĄ OK!!! TYLKO PRZECIWKO BEZMYŚLNYM, NIEDBAJĄCYM O NASZĄ SŁUŻBĘ BIUROKRATOM Z MF-u.
WAŻNE SĄ WSZYSTKIE POSTULATY PODNOSZONE PRZEZ PROTESTUJĄCYCH FUNKCJONARIUSZY ALE CHCEMY RÓWNIEŻ ABY W KOŃCU SZEFEM SŁUŻBY CELNEJ - SSC - ZOSTAŁ PRAWDZIWY Z KRWI I KOŚCI CELNIK!!!
SZACUNEK DLA CAŁEGO WSCHODU I WSZYSTKICH PROTESTUJĄCYCH FUNKCJONARIUSZY CELNYCH, KTÓRZY WZIĘLI W KOŃCU SPRAWY W SWOJE RĘCE I W TEN SPOSÓB WALCZĄ O CHLEB DLA SIEBIE I SWOICH RODZIN.
IDZIEMY NA L4!!!

IZBA CELNA W PRZEMYŚLU DZISIAJ PUSTA TYLKO DYREKCJA PRZYSZŁA DO PRACY.WZIELI UŻ-2 DNI CZYLI CZWARTEK I PIĄTEK.RESZTA IZB DO DZIEŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a czym się zajmuje przewodniczący Federacji ZZ Staniszewski

Wszyscy już protestują BRAWO.
Pytam się tylko dlaczego przewodniczący federacji ???? związków zawodowych Staniszewski Jacek nie zajmuje się organizacją protestu w rzepińskiej izbie celnej i w pozostałych izbach lecz wybiera się do MFu świętować? Co tam będzie świętował i w czyim imieniu? Ja już się ze związków wypisałem i nie życzę sobie żeby mnie reprezentował taki ktoś!

wstyd dla ic rzepin !!!!

na niego szkoda łopaty
medale same wciągną go pod wodę
jeśli ma jeszcze choć ciut honoru powinien podać się sam do dymisji w trybie natychmiastowym
taki wstyd dla rzepina

Re: a czym się zajmuje przewodniczący Federacji ZZ Staniszew

alokowany przez zw. zawod napisał:
Wszyscy już protestują BRAWO.
Pytam się tylko dlaczego przewodniczący federacji ???? związków zawodowych Staniszewski Jacek nie zajmuje się organizacją protestu w rzepińskiej izbie celnej i w pozostałych izbach lecz wybiera się do MFu świętować? Co tam będzie świętował i w czyim imieniu? Ja już się ze związków wypisałem i nie życzę sobie żeby mnie reprezentował taki ktoś!

Zanim coś się napisze wypada sprawdzić
1.Staniszewski nie świę tuje tylko jutro z ramienia KW bierze udział w rozmowach z Ministrem Fin. ( i to mimo złamanej nogi)
3. w Izbie Rzepińskiej ZZ ( w ramach solidaryzowania się z protestem na wschodzie) wezwały do wzięcia jutro urlopów na żądanie i z tego co wiem większość załogi poparła pomysł
[i]ę[u][/u][/i]

taki SSC to żenada

Zgłasza się RZEPIN. U nas urlopy biorą ludzie licząc do OC a skończywszy na wydziałach IC. Pomysł z wewnętrznymi urzędami to wierutna bzdura i dowód na to że nasze kierownictwo w MFie na niczym się nie zna, no może oprócz knucia przeciwko nam celnikom. SSC Dominik Jacek, dyrektorzy departamentów Jędruszczak Anna, Janiszewski Artur i Senda Tadeusz do dymisji natychmiast. Won.

co w rzepinku

no i co w rzepinku ? portestujecie IC/UC/OC czy zabrakło wam jaj ? a kadra która przyszła do roboty to łamistrajki !!! nie chcą podwyżek !!!
nie jesteście funkcjonariuszami ? do domu UŻ lub na L4 nie dajcie się zastraszyć i nie straszcie!!!
Do boju!

DYREKCJA IC PRZEMYŚL SOLIDARYZUJE SIE Z NAMI NA KORCZOWEJ MEDYCE KROŚCIENKU ZACISZNEJ I SIELECKIEJ. POWIEDZIAŁA Z-CA DYR. JADWIGA ZENOWICZ W RADIU RZESZÓW. NASTĘPNY TYDZIEŃ L4 :lol: :lol: :lol:

do bojkotu

Rzepin do boju do protestu nie dajcie się zastraszyć dyrekcji tak jak ma to miejsce w szczecinie
1- rzepin do boju
2 - kapica na taczkę
3- tiry do warszawy
4- mf won

pees
Staniszewski nas zdradził !!!!!!!!!!!!!!!!!

MOBILNY Z RZEPINA napisał:
MOBILNI - WZP Z RZEPINA SOLIDARYZUJĄ SIĘ Z CAŁĄ POLSKĄ. NIKT NIE MUSI NAM UDOWADNIAĆ, ŻE JESTEŚMY CELNIKAMI.

Jak wróci z w-wki pan na włościach (jacek S.) to pokaże Wam kijaszek za niesubordynację....!!!!!! ???pozdro :lol:

Anonymous napisał:
mobil1 napisał:
Staniszewski- zrobił wstyd dla Rzepina przed całą polską

on chociaż rozmawiał a te bubki z porozumienia białostockiego to czekają jak do nich premier z kwiatami przyjedzie - cwaniaki czekajcie jeszcze dłużej to skończą się nam Uż i gówno dostaniemy a i tak do robotu wrócimy

:lol: Staniszewski- zrobił wstyd dla Rzepina przed całą polską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
Do góry