Rybie łuski

Mało wyraziste może lepiej spisane kwoty naszych wyrównań wraz z podziękowaniami za " sprezentowanie miłych świąt i super prezent" :)

Kurcze te rybie łuski to mało wyraziste jakieś jest- aluminiowe widelce policjantów to był super pomysł. Więc może coś w tym kierunku-długopis taki najtańszy(może byc zużyty)

Ostatnia edycja:
Może wyślijmy po paczce papierosów i butelce wódki może wtedy SSC zda sobie sprawę że na granicach i drogach, w OC wewnętrznych zajmuje się takie towary. Nie czarujmy się samymi zatrzymanymi towarami, mandatami, postępowaniami karnymi-skarbowymi zarabiamy dla państwa olbrzymie pieniądze nie wspominając o poborze ceł i podatków !!

stare pagony

przekazać SSC "nic nie warte" pagony sprzed ostatniego mianowania jako głos w sprawie mianowania, wartościowania i na poczet przyszłych emerytur mundurowych.
media to załapią, a strata niewielka.
kwestia otwarta czy wysyłamy indywidualnie czy przekazujemy przez Celnicy PL.
chyba nie odmówią pośrednictwa ;)

Proponuje głowę od świątecznego solonego śledzia, to dopiero będzie przypomineło zdechłą rybę oczywiście nie w smaku ale w powonieniu napewno.bo tak po 3% zakończył się proces wartosciowania.

Jest taki przesąd w moich stronach, że rybie łuski z karpia wigilijnego włożone do portfela mają przynieść szczęście i pieniądze, więc raczej taki prezent ucieszy SSC. Ja przychylam się do wysyłania pagonów. Jest to mocny symbol.

Pomysł ze starymi patkami jest super. Mogę swoje przesłać. Mam ich trochę. 15 lat w SC i kariera jak ........... Bo najpierw dwie, potem jedna (pierwsza modernizacja) potem dwie, następnie trzy a teraz też trzy (druga modernizacja) ale jakieś krzywe i o nieregularnych kształtach. To ja mgr prawa z nienaganną służbą, bez wpadek. Wiem, bez wazeliny i bez wlaściwego poparcia. Pozdrawiam. Helena. A....... zapomniałam dostałam stanowisko, gdzie potrzebna matura. Ktoś mi powiedzał, że mam szczęście. Jak dobrze, że ją zdałam. Studia to pryszcz. Najważniejsza ta matura.

sztućce jednorazowe i papierowy talerzyk w sam raz na rozpoczęcie działalności kateringowej

dobre ...moze wszystko co nam nie potrzebne...ja mam guziki,pagony, ale wole przekazac te kwote za paczke do zz celnicy....co wczoraj uczynilem
tylko sluszne dzialanie slawka - wbijanie go glowy prawa na dla nas racje bytu na przyszlosc

Stare pagony to moze i dobry pomysł ale za łatwo się ich pozbędą. Proponuję wysyłać po paczce papierosów ze "wschodnią" banderolą lub bez niej. Protest medialny a poza tym zobaczymy jak będą to utylizować oficjalnie.

patki byłyby ok - ale może też dodamy małą paczuszkę guana, suchego obornika - gówna po prostu - taki wiele mówiący i nośny medialnie duecik - pagony i gówno

Back
Do góry