represje

B

brat

Gość
Należy z podobną solidarnościa się zjednoczyć w razie jakichkolwiek reperesji ze strony pracodawcy wobec jakiegokolwiek uczestnika protestu - jeden za wszystkich wszyscy za jednego, ponadto należy się zastanowić nad stworzeniem nowego zwiazku zawodowego, gdyż obecny protest jest prowadzony przez prawdzie\wie okrzywdzone osoby do których podłączyli sie "związkowcy". Przez co jest on narazony tylko na oslabienie. Zwiazkowcom juz dziekujemy. Inicjatywę powstania nowych zwiazków złożonych z młodych i wiecznie pomijanych, szykanowanych pracowników należy wcielic w zycie.!!!!!!

związek czy zrzeszenie na podstawie tego FORUM.

Które okazało się jedynym medium tak zaangażowanym. Zobaczcie jak szybka jest tu wymiana danych. BRAWO

Anonymous napisał:
POPIERAM W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚĄCI, ALE TO DOPIERO PO WSZYSTKIM. ZWIĄZKI JAK ZWYKLE NAS OLAŁY I SPRZEDAŁY!!!

mam wrażenie że Związki zachowują się jak rada klanów w"Walecznym Sercu". Jak zaczniemy coś osiągać wtedy się przyłączą w celu zgarnięcia śmietanki. W razie wtopy rozłożą ręce...... . Tak więc nie ma co się oglądać na pierdz..ych w stołki i trzeba brać sprawy w swoje ręce. W jedności siła!!!!!!!!

Panie Sławku, może jest jakaś szansa aby powiadomić o zaistniałej sytuacji w Służbie Celnej stosowne organa Unii Europejskiej, Brukselę itd. Mam wrażenie że rząd ukrywa zaistniały stan rzeczy w cle, który w pewnym momencie obróci się przeciwko całej Unii- Od czasu wejścia Polskiego Cła do UNII CELNEJ były tylko obiecanki podwyżek ( tzw dodatek antykorupcyjny) kiedy służby takie jak nasza w Czechach, Słowacji itd otrzymały podwyżki pensji. Czy ktos rozliczy ludzi którzy w tym czasie nie zrobili nic dla Słuzby Celnej??? Oni tylko potrafia malować trawniki na zielono kiedy tylko przyjeżdza komisja unijna do Izb i urzedów celnych aby pokazać IM tylko piękną powierzchowaność a MY dalej pracujemy za jałmużnę pod presja dyscyplinarek za żle zawiązane buty... Pozdrawiam Celnik z Warszawy.
PS. Zwróciłem się do Pana z uwagi na fakt , iz w Izbie Celnej warszawskiej Przewodniczący Związków Zawodowychnie jest dla ludzi gdyż czeka tyko do emerytury i gra z Dyrektorem do jednej bramki.

Back
Do góry