Jan Kowalski
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Kapica napisał:Szanowni Państwo, pragne zapewnić, że nie wybieram sie do żadnej warszawki i zdementować plotki na ten temat. Tu jej moje miejsce pracy i tu jest moja rodzina. Przeżywałem już kilka rozłąk, więc wiem, że to nie jest zdrowa sytuacja. Ile razy jestem w warszawce utwierdzam sie w przekonaniu, że w terenie praca jest dużo bardziej satysfakcjonująca, bo oparta na rozwiązywaniu faktycznych problemów, a nie na walce z biurokracją. Myśle, że i Wy nie chcielibyście pracować w warszawce. Jeżeli ktoś ma w tym względzie jakiejś wątpliwości to niech zapyta ludzi tam pracujących.
Jeżeli mamy przechodzić trudny okres to chciałbym abyśmy przechodzili go razem. Nigdy nie bałem sie brania na siebie odpowiedzialności za podejmowane decyzje. Nawet jeżeli były one trudne i będą trudne.
Kapica napisał:...
Jedno chcę zdementować - nie wybieram się do żadnego Ministerstwa. Podstawowym powodem sa moje zobowiązania rodzinne. Wiem co znaczą wyrzeczenia rozłąki z rodziną, zwłaszcza, że mam 3 dzieci w wieku niemowlęcym i przedszkolnym.
...
Q pamięci