Przydatne kursy w służbie

O kurcze, ale mnie rozbawiłeś😂😂😂😂 Proponuje kurs w stylu "jak znaleźć normalną pracę" 😁😁😁😁
Dziękuję Panu/Pani za odpowiedz , ale za tą śmieszna ironię Z Pana/Pani strony serdecznie dziękuje bo jest zbędna a nawet żałosna. Nie zna Pan/Pani odpowiedzi na moje pytanie to proszę sobie darować wypisywanie zbędnych komentarzy. Jeżeli są kursy zbędne i nie mają wpływu na nic to wystarczyło odpisać coś w stylu : daruj sobie, nic się nie przyda. Miłego dnia Panu/Pani życzę.

Warto zrobić jakieś dodatkowe kursy, które przedłożą się zwiększeniem kwoty mnożnika uposażenia zasadniczego/ lub dodatków ?
Jeżeli tak to jakie kursy/szkolenia/zaświadczenia? I co one mogą pomoc .
Aplikacja lub doktorat MOGĄ ale nie muszą skutkować zwiększeniem mnożnika

Wiele innych pozaregulaminowych czynników, niewymienionych w ustawach i rozporządzeniach, z reguły skutkuje zwiększeniem mnożnika

Aplikacja lub doktorat MOGĄ ale nie muszą skutkować zwiększeniem mnożnika

Wiele innych pozaregulaminowych czynników, niewymienionych w ustawach i rozporządzeniach, z reguły skutkuje zwiększeniem mnożnika
Dziękuje za odpowiedz. Krótko i na temat .wyjaśniły się moje wątpliwości. Dzięki !

Dziękuję Panu/Pani za odpowiedz , ale za tą śmieszna ironię Z Pana/Pani strony serdecznie dziękuje bo jest zbędna a nawet żałosna. Nie zna Pan/Pani odpowiedzi na moje pytanie to proszę sobie darować wypisywanie zbędnych komentarzy. Jeżeli są kursy zbędne i nie mają wpływu na nic to wystarczyło odpisać coś w stylu : daruj sobie, nic się nie przyda. Miłego dnia Panu/Pani życzę.
Wydaje mnie się, że właśnie to napisałem. W żartobliwej formie tylko😁. Po co takie zadęcie🙈?

Nie ma żadnego kursu ani kierunku studiów, który zagwarantuje zwiększenie mnożnika. Jest całe mnóstwo takich, które mogą na to wpłynąć, ale to już zależy od tego gdzie pełnisz służbę, jakie zadania wykonujesz oraz przede wszystkim od skutecznej rozmowy z przełożonym (i tego, czy jemu będzie się chciało zabiegać o podwyżki dla Ciebie u swoich przełożonych).

O kurcze, ale mnie rozbawiłeś😂😂😂😂 Proponuje kurs w stylu "jak znaleźć normalną pracę" 😁😁😁😁
Ironicznie, ale to sama prawda. Przypadki radców prawnych wywodzących się z cła i odchodzących bo do minimum pensji nawet 100 zł nie dostali, też się zdarzały. Mam całą teczkę kursów - ŻADEN nie miał wpływu na moją pensję. No może oficerski, bo za stopień dostałem więcej.... @Farcik - kurs i podwyżka to mrzonka. Zejdź na ziemię, bo będzie bolało jak spadniesz ...

Warto zrobić jakieś dodatkowe kursy, które przedłożą się zwiększeniem kwoty mnożnika uposażenia zasadniczego/ lub dodatków ?
Jeżeli tak to jakie kursy/szkolenia/zaświadczenia? I co one mogą pomoc .
A ja napiszę tak certyfikat z języka wymieniony w rozporządzeniu, aby być zwolnionym z tej części egzaminów jakim jest język.

Super @ryza. certyfikat z jakiegokolwiek języka nowożytnego zwalnia z egzaminu po służbie przygotowawczej. Ale czy przekłada się na pieniądze?

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
No tak 😅 jak go nie zdasz nie przechodzisz do stałej. A w dniu mianowania mają jedno dodatkowe uposażenia czy nie? Więc pieniądz będzie a tak ani służby ani monety 🤣

A gdyby tak ukończyć jakieś kursy skutecznego nawiązywania znajomości/podrywu, poznać kogoś z MF, i załatwić sobie transfer? Tam mnożniki są wyższe. O tym kolego Farcik pomyśl😉

Back
Do góry