Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję Panu/Pani za odpowiedz , ale za tą śmieszna ironię Z Pana/Pani strony serdecznie dziękuje bo jest zbędna a nawet żałosna. Nie zna Pan/Pani odpowiedzi na moje pytanie to proszę sobie darować wypisywanie zbędnych komentarzy. Jeżeli są kursy zbędne i nie mają wpływu na nic to wystarczyło odpisać coś w stylu : daruj sobie, nic się nie przyda. Miłego dnia Panu/Pani życzę.O kurcze, ale mnie rozbawiłeś Proponuje kurs w stylu "jak znaleźć normalną pracę"
Aplikacja lub doktorat MOGĄ ale nie muszą skutkować zwiększeniem mnożnikaWarto zrobić jakieś dodatkowe kursy, które przedłożą się zwiększeniem kwoty mnożnika uposażenia zasadniczego/ lub dodatków ?
Jeżeli tak to jakie kursy/szkolenia/zaświadczenia? I co one mogą pomoc .
Dziękuje za odpowiedz. Krótko i na temat .wyjaśniły się moje wątpliwości. Dzięki !Aplikacja lub doktorat MOGĄ ale nie muszą skutkować zwiększeniem mnożnika
Wiele innych pozaregulaminowych czynników, niewymienionych w ustawach i rozporządzeniach, z reguły skutkuje zwiększeniem mnożnika
Wydaje mnie się, że właśnie to napisałem. W żartobliwej formie tylko. Po co takie zadęcie?Dziękuję Panu/Pani za odpowiedz , ale za tą śmieszna ironię Z Pana/Pani strony serdecznie dziękuje bo jest zbędna a nawet żałosna. Nie zna Pan/Pani odpowiedzi na moje pytanie to proszę sobie darować wypisywanie zbędnych komentarzy. Jeżeli są kursy zbędne i nie mają wpływu na nic to wystarczyło odpisać coś w stylu : daruj sobie, nic się nie przyda. Miłego dnia Panu/Pani życzę.
Ironicznie, ale to sama prawda. Przypadki radców prawnych wywodzących się z cła i odchodzących bo do minimum pensji nawet 100 zł nie dostali, też się zdarzały. Mam całą teczkę kursów - ŻADEN nie miał wpływu na moją pensję. No może oficerski, bo za stopień dostałem więcej.... @Farcik - kurs i podwyżka to mrzonka. Zejdź na ziemię, bo będzie bolało jak spadniesz ...O kurcze, ale mnie rozbawiłeś Proponuje kurs w stylu "jak znaleźć normalną pracę"
A ja napiszę tak certyfikat z języka wymieniony w rozporządzeniu, aby być zwolnionym z tej części egzaminów jakim jest język.Warto zrobić jakieś dodatkowe kursy, które przedłożą się zwiększeniem kwoty mnożnika uposażenia zasadniczego/ lub dodatków ?
Jeżeli tak to jakie kursy/szkolenia/zaświadczenia? I co one mogą pomoc .
No tak jak go nie zdasz nie przechodzisz do stałej. A w dniu mianowania mają jedno dodatkowe uposażenia czy nie? Więc pieniądz będzie a tak ani służby ani monetySuper @ryza. certyfikat z jakiegokolwiek języka nowożytnego zwalnia z egzaminu po służbie przygotowawczej. Ale czy przekłada się na pieniądze?
Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Taki przebieg służby mnie nie bardzo interesujeA gdyby tak ukończyć jakieś kursy skutecznego nawiązywania znajomości/podrywu, poznać kogoś z MF, i załatwić sobie transfer? Tam mnożniki są wyższe. O tym kolego Farcik pomyśl