Przepraszam !!!

rybka

Użytkownik
Punkty reakcji
5
Szanowne Koleżanki i Koledzy!
Kajam się uniżenie przed Wami, za swoją naiwność, wiarę i nadzieję.
Naiwny byłem licząc, że przed nami już tylko poprawa, bo zauważono celników.
a zaczęto myśleć tylko jak ich „załatwić”
Uwierzyłem, że Służba ma godnego szefa, nareszcie Celnika!
a Honor Służby został sprzedany za kilka srebrników
I choć „… Nadzieja zawieść nie może ”, i cud może się zdarzyć to słowa:

„Zdaniem Szefa, ochroną powinni się zająć we własnym zakresie dyrektorzy, natomiast funkcjonariusze, którzy czują obawy w związku ze służbą mogą się przenieść do Biedronki!!!”

rodzą we mnie tylko jedną myśl; rzucić pierwszego rezygnację ze Służby i niech się rząd SAM żywi, broni, ubezpiecza, leczy, … i tak ze wszystkim! Może niech już tylko sam się nie uczy, bo za parę lat w Polsce po polsku nikt nie porozmawia …

Czytam i oczy z zdumienia przecieram ! Nasz SSC wysyła swoich pracowników do Biedronki?! Trzeba być bez honoru ,o ile się rozumie co to słowo znaczy,by tak traktować ludzi ! Pan Kapica bardziej myśli o swojej karierze niż o cle.Swoją drogą TO GDZIE JEST PAN TUSK Z SWOIMI OBIETNICAMI?

Czytam i oczy z zdumienia przecieram ! Nasz SSC wysyła swoich pracowników do Biedronki?! Trzeba być bez honoru ,o ile się rozumie co to słowo znaczy,by tak traktować ludzi ! Pan Kapica bardziej myśli o swojej karierze niż o cle.Swoją drogą TO GDZIE JEST PAN TUSK Z SWOIMI OBIETNICAMI?

Bądźcie Koledzy tak mili i wskażcie mi linka do tej wypowiedzi SSC, jesli tak faktycznie rzekł, to robie sobie wakacje życia, biore chorobowe od 1 lipca i choruje do oporu, a potem rzucam wypowiedzenie i nich nasz SSC szuka sobie innych frajerow do dłubania w zasyfiałych trupach zwanych przez pomyłke samochodami i naciagania sie ze smierdacymi menelami przemycajacymi fajki.
Pracy jest całkiem sporo i za całkiem rozsądne pieniądze, a jesli juz jestesmy przy Biedronce to nawet tam po ostatnich aferach sie tam wcale poprawiło i jak tak dalej pójdzie to nawet oni przegonia nas w kwestii poborów.:eek:
A odpowiedz SSC w kwestii Medyki to kuriozum, po prostu nie chce mi sie tego nawet komentować, dał nam szefo w dyplomatyczny sposób do zrozumienia ze ma nas wszystkich głęboko w dupie...... i vice versa chciało by sie rzec :cool:

Back
Do góry