przeniesienie...

Juefoł

Użytkownik
Punkty reakcji
60
nie wiem czy ten wątek był poruszany ale prosze powiedzcie jakie są warunki przeniesienia. Zalezy mi na przeniesieniu się i wiem, ze do kapicy pana podanie się pisze ale co dalej? moze trzeba samemu jechac i u dyrektora wlasciwej izby juz zalatwiać? za wszelkie rady z góry dziekuje

ale o co chodzi

Napisz o jakie przeniesienie się rozchodzi (do innego OC, innej Izby, innej miejscowości, przeniesienie do służby stałej, przeniesienie na inne stanowisko) to będzie łatwiej coś podpowiedzieć

A tak ogólnie to w ustawie większość plusów dodatnich i plusów ujemnych opisano.

chodzi o przeniesienie z UC do obojetnie w sumie jakiej komórki byle do innego miasta Wiem, że niektore podania rozpatrywane są w miesiąc a niektóre maja odpowiedź negatywną. Podanie złozone do kapicy ale nie wiem czy np jest szansa osobiscie zglosić się do dyrektora izby danej miejscowości i samemu o miejsce dla siebie popytac?

przeniesienie

w ramach jednej Izby zależy od DIC, jesli chcesz się przenieść do innej Izby, powinieneś uzyskać zgodę obu dyrektorów. Musisz zorientowac się jak wygląda sprawa z etatami w Izbie do której chcesz się przenieść, bo może mieć braki kadrowe a nie mieć dla ciebie pieniędzy. Istnieje mozliwość przeniesienia się " z etatem" tzn. twój obecny etat "idzie" z Tobą uszczuplając jednocześnie limit Twojej obecnej Izby - dlatego potrzebna jest zgoda obu DICów

Back
Do góry