Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
granica mozna sie zarzynać a tylko poklepią po plecach ....... przyjdzie co do czego to i tak zielony pierwszy po d... dostajeDzięki za wypowiedz ale chyba ni jak do tematu. Większość ludzi, którzy pracują na granicy dobrze wie co i jak. Nie jest też wielką tajemnicą, że WZP ma lepiej jak FC na granicy. Ja jestem na małym przejściu gdzie ruch jest pojazdów osobowych wiec nie jest lekko i dlatego próbuje przeskoczyć do "czarnych".
U ciebie na OC jest nabór? ja słyszałem, że nie ma kasy na następnych WZP-ców, poza tym ich wyniki są marne i część podobno ma wrócić do "zielonych" tak jest na południowo-wschodniej części granicy, chodzi o WZP graniczne. A tak przy okazji ich wyniki są naprawdę marne, przez zmianę dwa mandaty po 5 bloka to chyba nie jest aż taki wynik godny WZP ( od starszego specjalisty w górę), a na BKS zielonych to wyniki idą od 20 w górę. Ale tylko z inicjatywy, więc wniosek sam się nasuwa, że WZP to jakaś zbieranina ludzi z biur i ludzi nie mających pojęcia o szukaniu i typowaniu, bo jak załatwi sobie przeniesienie to dostanie Starszego speca a fajka wyjeżdża z ich BKS-u, bo praca pracą, ale 4 godz snu się należy. Tyle w temacie.
ps. nie pomoge ci w umotywowaniu bo u nas nie było takowego naboru, tylko ten kto najdłużej chodził do kierownika i truł że chce do wzp to przechodził, o wynikach czy o jakiejkolwiek predyspozycjach nie było mowy