PRZECIETNIE 500ZL

DOKLADNIE... ehh szkoda gadac... dalej bede mial w kieszeni 1000zl na zycie :( bede pracowal nockami zero awansow i jakis nagord ...

oplacic rachunki ... a co dalej????

No widzisz ?. A jak przyjdzie do konkretów to bedzie MOŻE dwie stówy do łapy... . Wrócomy do pracy i wtedy zaczną się szykany..

i jak zwykle łamistrajki eksperty, naczelniki dyrektory dostana najwiecej.......ehhh wiecie co WALI MNIE TO JUZ ....SKŁADAM WYPOWIEDZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAM TEGO DOSC !!!!!!!!
ILE MOZNA ROBIC ZA SIEBIE I ZA INNYCH I PRZEZ 5 LAT BYC MKC, I APLIKANTEM!!!
A OBIBOKI NIC NIE ROBIA TE EKSPERTY, NACZEOLNIKI BYLI NACZEL;NICY NICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

DOSC DOSC DOSC!!!!
NIE BEDE ZAPIER...W KIERACIE ZA NICH!!!!

Wiecie co ? Mam jakieś takie dziwne uczucie że naszą akcją KTOŚ z góry kierował, by osiągnąc jakiś cel ...polityczny. Te 200 zł to budżet spokojnie wytrzyma . Może chodzi tu o rząd Tuska? by rzucać mu kłody pod nogi- w myśl zasady: im gorzej to lepiej ?

Oni caly czas mowia to samo a tv przedstawia to jak jakies nowe PROPOZYCJE

dalej jakies to wszystko mgliste PRZECIETNIE 500 ZL , PODOBNIE JAK SLUZBY MUNDUROWE .... ehhh

Wczoraj Was trochę może i wkurzyłem, ale w wiekszości postów nie żałuję, bo bluzgano mnie pod wpywem emocji.

czytając te wpisy z tego watku - widze że niektórzy z was nareszcie rozumią o co w tym proteście chodzi. czy warto było dla 200 zł tak się szarpac?. To tak jakby strzelac do muchy z armaty.

Zaskocze Was: wytrzymajcie w proteście - nie poddawajcie się !!!

...ale negocjatora zmieńcie !

czyzby Sławek za 200 zł jest dobrym Waszym reprezentantem ?
Zobaczycie jaki ogłosi sukces, a jakiego dostanie kopa w górę.
Nie od razu ale za 2-3 miesiące.
Ja bym mu nie ufał, wyglada na to że on jest wasnie tym wentylem bezpieczeństwa dla polityków, którzy MUSZĄ w koncu rozwiązać palacy problem SC. I zrobili to za grosze. A sankcje dla krzykaczy napewno beda..

spedytor/wkurzony napisał:
A sankcje dla krzykaczy napewno beda..

Jakie sankcje ???? pozwalniaja nas ???? prosze bardzo, tylko niech szanowny rzad i nasi szanowni zwierzchnicy wezną pod uwage ze to bedzie strzal we własna stope, juz nie ma obsady etatowej a nabory do instrytucji p.t. SC wygladaja komicznie, TU JuZ NIE MA KOMU PRACOWAC i mam nadzieje ze ten fakt w koncu dotrze co do nie ktorych, obecne obsady przejsc na granicy to w najlepszym wypadku 70 % tego co byc powinno......

dekadent napisał:
spedytor/wkurzony napisał:
A sankcje dla krzykaczy napewno beda..

Jakie sankcje ???? pozwalniaja nas ???? prosze bardzo, tylko niech szanowny rzad i nasi szanowni zwierzchnicy wezną pod uwage ze to bedzie strzal we własna stope, juz nie ma obsady etatowej a nabory do instrytucji p.t. SC wygladaja komicznie, TU JuZ NIE MA KOMU PRACOWAC i mam nadzieje ze ten fakt w koncu dotrze co do nie ktorych, obecne obsady przejsc na granicy to w najlepszym wypadku 70 % tego co byc powinno......

jakie sankcje? - proste:
1. Nic się nie zmieni
2. Brak motywacji do pracy
3. Czepianie się pierdółek

1+2+3 = że sam odejdziesz z pracy, ale nie od razu. na Twoje miejsce przygotują innego - za ciut wieksze pieniąki- ale za to POSŁUSZEGO milczka, co zrobi wszysto co mu sie każe.

INFO

rozmowy cały czas się toczą ale strona przeciwna podbudowana zaniechaniem protestu kierwców tirów oraz tym że jak podają media na niektórych granicach ruszyły odprawy samochodów stara się znowu wziąć sprawe na przeczekanie. Końca rozmów jeszcze nie widać. Jak wspominałem strona rządowa stara się wziąć wszystko na przeczekanie przynajmniej do godzin wieczornych i uzależnić swoje stanowisko od frekwencji funkcjonariuszy na dzisiejszych zmianach nocnych. Dlatego jest apel do wszystkich koleżanek i kolegów którzy mają służbe na dzisiejszej nocy:
- DO KOŃCA PROTESTU JEST JUŻ BLISKO POTRZEBA TYLKO OSTATNIEGO WYSIŁKU , DZISIEJSZE NOCNE ZMIANY NA L4 , U/Ż , opieka nad dzieckiem !!! TYLKO TEN OSTATNI WYSIŁEK I OWOCNY KONIEC PROTESTU BĘDZIE BARDZO BLISKI !!!!!!!
godz 14:50

Re: INFO

INFO napisał:
rozmowy cały czas się toczą ale strona przeciwna podbudowana zaniechaniem protestu kierwców tirów oraz tym że jak podają media na niektórych granicach ruszyły odprawy samochodów stara się znowu wziąć sprawe na przeczekanie. Końca rozmów jeszcze nie widać. Jak wspominałem strona rządowa stara się wziąć wszystko na przeczekanie przynajmniej do godzin wieczornych i uzależnić swoje stanowisko od frekwencji funkcjonariuszy na dzisiejszych zmianach nocnych. Dlatego jest apel do wszystkich koleżanek i kolegów którzy mają służbe na dzisiejszej nocy:
- DO KOŃCA PROTESTU JEST JUŻ BLISKO POTRZEBA TYLKO OSTATNIEGO WYSIŁKU , DZISIEJSZE NOCNE ZMIANY NA L4 , U/Ż , opieka nad dzieckiem !!! TYLKO TEN OSTATNI WYSIŁEK I OWOCNY KONIEC PROTESTU BĘDZIE BARDZO BLISKI !!!!!!!

TO POWIEDZ TO GRONOWIAKOM!!! ONI SIĘ PALĄ DO ROBOTY! NAIWNIACY!!!!!!!

INFO napisał:

INFO napisał:

500brutto. to wyjdzie wg mnie ok 420 dla tych co mają 10% wysługi i ok 37 pln mniej bez wysługi.Jak ktoś jest z kadr na forum nie coś napisze w tym temacie.pozdro

420zł- marzyciel ! albo kierownik zmiany.
Czy wiesz że na ten rok w budżecie zaplanowano 516zł dla każdego celnika !

Pojawiają sie głosy o stanie negocjacji : średno 500 zł.

CzyzbyWasz protest był o to by dostać mniej ? - kurde nic z tego juz nie rozumiem , a urzeac się z wami bede dalej :lol:

Back
Do góry