Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
spedytor/wkurzony napisał:A sankcje dla krzykaczy napewno beda..
dekadent napisał:spedytor/wkurzony napisał:A sankcje dla krzykaczy napewno beda..
Jakie sankcje ???? pozwalniaja nas ???? prosze bardzo, tylko niech szanowny rzad i nasi szanowni zwierzchnicy wezną pod uwage ze to bedzie strzal we własna stope, juz nie ma obsady etatowej a nabory do instrytucji p.t. SC wygladaja komicznie, TU JuZ NIE MA KOMU PRACOWAC i mam nadzieje ze ten fakt w koncu dotrze co do nie ktorych, obecne obsady przejsc na granicy to w najlepszym wypadku 70 % tego co byc powinno......
INFO napisał:rozmowy cały czas się toczą ale strona przeciwna podbudowana zaniechaniem protestu kierwców tirów oraz tym że jak podają media na niektórych granicach ruszyły odprawy samochodów stara się znowu wziąć sprawe na przeczekanie. Końca rozmów jeszcze nie widać. Jak wspominałem strona rządowa stara się wziąć wszystko na przeczekanie przynajmniej do godzin wieczornych i uzależnić swoje stanowisko od frekwencji funkcjonariuszy na dzisiejszych zmianach nocnych. Dlatego jest apel do wszystkich koleżanek i kolegów którzy mają służbe na dzisiejszej nocy:
- DO KOŃCA PROTESTU JEST JUŻ BLISKO POTRZEBA TYLKO OSTATNIEGO WYSIŁKU , DZISIEJSZE NOCNE ZMIANY NA L4 , U/Ż , opieka nad dzieckiem !!! TYLKO TEN OSTATNI WYSIŁEK I OWOCNY KONIEC PROTESTU BĘDZIE BARDZO BLISKI !!!!!!!
godz 14:50
INFO napisał:rozmowy cały czas się toczą ale strona przeciwna podbudowana zaniechaniem protestu kierwców tirów oraz tym że jak podają media na niektórych granicach ruszyły odprawy samochodów stara się znowu wziąć sprawe na przeczekanie. Końca rozmów jeszcze nie widać. Jak wspominałem strona rządowa stara się wziąć wszystko na przeczekanie przynajmniej do godzin wieczornych i uzależnić swoje stanowisko od frekwencji funkcjonariuszy na dzisiejszych zmianach nocnych. Dlatego jest apel do wszystkich koleżanek i kolegów którzy mają służbe na dzisiejszej nocy:
- DO KOŃCA PROTESTU JEST JUŻ BLISKO POTRZEBA TYLKO OSTATNIEGO WYSIŁKU , DZISIEJSZE NOCNE ZMIANY NA L4 , U/Ż , opieka nad dzieckiem !!! TYLKO TEN OSTATNI WYSIŁEK I OWOCNY KONIEC PROTESTU BĘDZIE BARDZO BLISKI !!!!!!!
czlowieku srednio a nie na etatej napisał:500brutto. to wyjdzie wg mnie ok 420 dla tych co mają 10% wysługi i ok 37 pln mniej bez wysługi.Jak ktoś jest z kadr na forum nie coś napisze w tym temacie.pozdro