Protest!!

rezerwa

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Protestujmy przeciwko takiej zasadzie wartościowania. Celnicy z olsztyńskiej izby!!! Badżmy czujni i nie prześpijmy jak cała polska zacznie protest. Logować sie na to forum i pisac co o tym myślicie. Ja jestem za protestem totalnym

Popieram. Nie dopuśćmy aby i tym razem zrobiono nas w h... obietnicami.

Cole z Bezled Gołdapi Gronowa! logowac sie na forum niech slużby z warszawy juz trzęsą portkami niech to czytaja. koledzy musimy być czujni i jak cała polska ruszy z protestem my na pólnocy też .

Dobrze wam tak,gnoiliscie ludzi zeby sie wykazac i nagle wasi przelezeni maja was gleboko pod ogonem.Juz kiedys pisalem w ktoryms poscie ze jak nas zabraknie to i wy przestaniecie byc potrzebni.

weż ty eyo pacnij się czymś solidnym w czuprynkę - poczytaj o sc - granica to ułamek działalności, spadek przemytu o 90% nie spowoduje zwolnień 90 % celników - obsada pozostanie

a co do gnojenia - nie uogólniaj - robimy swoją robotę jak najlepiej - więc znajdujemy, ktoś inny zajmuje się chowaniem i mu to niezbyt wychodzi bo my znów stale znajdujemy - więc może się nie nadaje do przemytu skoro porażka goni porażkę - zastanów się nad tym - nie każdy się do tego nadaje tak jak nie każdy nadaje się na celnika

pomysłowość niektórych budzi podziw - starają się jak mogą i są w tym dobrzy

ale jeśli ktoś po raz n-ty z kolei trafia na bks i wyciąga mu się z tych samych miejsc no to chyba niezbyt pomysłowe

jak w każdej robocie - są orły są i nygusy - jak ktoś ma serce do roboty i jest bystry to wszędzie sobie da radę a jak ktoś tylko się turla na odp..ol to na co liczy? na litość ?

jeśli znajdujesz i wyciągasz a "turysta" wyciągnięte przed chwilą stara się skitrać znowu to na co liczy - że nie wpieni cola?
trzeba umieć przegrywać - znalezione to trudno - uszy po sobie

jak szukam w aucie i nic nie znajduję to odpuszczam, chociaż jestem przekonany że faje są - trzeba umieć powiedzieć pas a nie do wszystkiego podchodzić ambicjonalnie - dotyczy to obu stron

mam świadomość że przemytu nie zlikwiduję, ale na swojej zmianie pracuję jak najskuteczniej - i to chyba naturalne i jakimś totalnym nieporozumieniem jest robienie z tego tytułu zarzutu

Back
Do góry