PROŚBA DO FORUMOWICZÓW O NIE MNOżENIE TEMATóW

Poul

Użytkownik
Punkty reakcji
0
W interesie nas wszystkich jest utrzymanie jako takiego porządku na forum celnicy.pl. Niewątpilwie sytuacja jaka ma miejsce powoduje wzmożoną ilość wpisów i odwiedzin forum co bardzo cieszy. :D

Celem forum jest swobodna wymiana informacji i poglądów i nie zamierzamy ograniczać tej swobody poprzez surową cenzurę.

Nie mniej jednak proszę w imieniu osób dbających i odpowiadających za przejrzystość forum o rozsądne wpisy i nie powielanie tematów.

Powiem krótko- zanim napiszesz sprawdź czy nie ma już podobnego tematu i przede wszystkim pomyśl :)

POZDRAWIAM CAŁĄ SC

Wklejka:
dobrze mówi, jeżeli będzie porządek, to i wam będzie łatwiej czytać wpisy. Zresztą chyba to jest odczuwalne, że wpisy gubią się i trudniej dotrzeć do istotnych informacji.
j_a_nek

panie Moderator!!!
prosze o zalozenie postow tematycznych jako przyklejone wtedy ludzie nie beda zkladac nowych.inwencja nalezy do Pana ale moge podpowiedziec np.
--"Mowia o nas w mediach"
--"Aktualna sytuacja w IC ,UC i OC"
---"Sytuacja w..... np. Korczowa , itp."

Tematy były łączone, posty przenoszone ale to nic nie dało, a każda interwencja stawała się powodem do wymyślania od cenzorów. A to my przecie dla waszej wygody po nocach siedzimy i porządkujemy, porządkujemy, ....

Nie dajmy się zastraszyć, bądźmy konsekwentni - dojdziemy do celu.

bo mnie przyblokowano !!!

do merytorycznej dyskusji o koncepcji przyszłych rozmów.
realimu a nie emocji wołam po raz kolejny.
chaos na forum daje możliwość manipulowania zdarzeniami.

Poszukaj taki temat który pasuje do twojego wpisu.
Staraj się nie zakładać nowych tematów.

W bałaganie GINIE wiele informacji do których chcesz dotrzeć.

Nie liczmy, że ktoś poza nami za nas coś zrobi.
Nie ma nas dzisiaj w pracy. OK.

Ale nie poprzestańmy na tym.
Media nie chcą publikować naszych wypowiedzi?
Zatykamy granice??

Zatkajmy jaszcze co innego:

Oto adres stronki Komisji Europejskiej:
oib-info@ec.europa.eu <oib-info@ec.europa.eu>

Zawalmy ich informacjami z granicy unijnej. (po polsku też można :) Niech mają świadomość co się tu dzieje.

To tak na początek.

Ja już napisałam :)

Zaraz poszukam innych adresów stron z zewnątrz i Wam podam.

A wy piszcie.
Zburzmy trochę wizję, jaką mają w Brukseli. :D

Moderator- ludzie widze sie troszkę opanowali i nowych nie tworza, ale czy nie można skleić- podobnych np tvp3 polsat tvn24 itd?
Tak na prędko - będzie czytelniej!

Back
Do góry