Praca

Marianek

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam
Jestem nowy i nie wiem gdzie za bardzo napisać mam pytanie odnośnie pracy u was. Obecnie pracuje w SOKu i chciałbym zapytać jak się dostać do SC a mianowicie chodziło by mi o wydział zwalczania przestepczości.

A czy nie mógłbym się czegoś wiecej od was dowiedzieć.Może chcoiaż jakie wymagania jakie wykształcenie trzeba mieć.

Marianku wejdź na stronę internetową Izby Celnej właściwej dla Twojego miejsca zamieszkania. Tam powinna być zakładka "oferty pracy" i zobacz jaki jest nabór. Przy każdym naborze do określonej komórki organizacyjnej IC są podane konkretne wymagania. Czasami wystarczy tylko średnie wykształcenie, a czasami jest cała litania odnośnie preferowanego wykształcenia, języków itp.

Poza tym uważam, ze powinienes sie udac osobiie do glownego kadrowca wlasciwej miejscowo izby celnej i pogadac, bo czest jest tak ze nabory naborami (wrecz nawet ich nie ma) a dostac sie mozna. Moze na zasadzie jakiegos przeniesienia, dogadania sie stron itp.

P.S.
A jestes pewien swojej decyzji???? Hehe

Spoko wie czego chce u nas w SOKu tez rewelacji nie ma będe próbował się dostać zobaczymy co z tego wyjdzie.

Back
Do góry