Praca!

• Thread starter Thread starter Jarosław
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
J

Jarosław

Gość
Witam,
Mam pytanko:)
Tydzień temu zdawałem testy do służby celnej i nikt przez tydzień z kadr do mnie nie zadzwonil, czy to oznacza,że mnie nie przyjeli???
Dostalem propozycje z innej fajnej pracy, ale nie moge jej przyjac gdyz czekam na wyniki z SC! Ps. Ile nawet moge czekac na wyniki rekrutacji???

Pozdrawiam,
J:confused:

:)Ja np. czekałam aż miesiąc. Sami zadzwonili, ale Ty możesz do nich zadzwonić i po prostu zapytać czy są już podjęte jakieś decyzje. A z drugiej strony jak masz fajną pracę to skorzystaj bo tu nic dobrego Cie nie spotka.Pozdro:p

No tak, ale widzisz zależy mi na tej pracy w sc!
Tylko miesiac to strasznie dlugo a z drugiej strony nie chce naciskac na nich i wydzwaniac, pewnie i tak mi nic nie powiedza:)

Pozdrawiam

Lepiej warto zadzownić i przypomnieć. Czasem poprostu mają 'ciekawsze' zajęcia niż przeprowadzenie/dokończenie naboru ;)

:D:eek:Jak wolisz, ale przez tel. "w morde nie biją". Najwyżej powiedzą Ci, że masz czekać. Pamiętaj tam pracują tylko ludzie.

zadzwonilem i powiedzieli mi,ze chyba nie jestem zatrudniony, ale kazali sledzic strone internetowa izby celnej. Wogole to cala ta rozmowa byla tajemnicza:)

Dzieki za inforamcje!

Back
Do góry