praca

mirena83

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
WITAM, MOŻE KTOŚ WIE ILE CZEKA SIE NA OGŁOSZENIE KTO DOSTAŁ SIE DO PRACY I CZY DZWONIA CZY TRZEBA SPRAWDZAĆ NA INTERNECIE!!! :) Z GÓRY DZIEKUJE

Dostajesz odpowiedz pisemną ale robisz bład nic dobrego Ciebie tu nie czeka kupa idiotów i bzdurne decyzji

Praca

czy ktoś może wie jakie formalności, szkolenia itp. czekają mnie, bo jestem w necie na liście osób, którym ma zostać zaoferowane miejsce pracy, i jak długo to trwa? Dzięki za info;)

Re: Praca

aggga napisał:
czy ktoś może wie jakie formalności, szkolenia itp. czekają mnie, bo jestem w necie na liście osób, którym ma zostać zaoferowane miejsce pracy, i jak długo to trwa? Dzięki za info;)
dzieciaku, przed Tobą "tylko" 3 lata aplikacji, czyli nie wiesz czy pracujesz naprawde... a co do szkoleń - ZKC, 3 moduły, i podpisanie cyrografu.... wiążacego Cie na kolejne 3 lata... a jak nie to oddajesz pańswu koszty... zastanów się czy warto za 1300 miesięcznie wiązać się z jakąś firma aż na 5 lat.... i nie licz na szybka ścieżkę awansu itp.... pozdrawiam

jak sobie przypomne ZKC w Muszynie to chwilami mysle ze warto bylo podpisac cyrograf :)))

Back
Do góry