P
Papis
Gość
Witajcie,
Jestem młodym człowiekiem, który zastanawia się nad rozpoczęciem swojej kariery w służbie celnej. Mam w związku z tym do Was pytania:
Jak wygląda sytuacja z pracą dla nowych funkcjonariuszy w Zamościu albo Lublinie?
Czy trudno się tam dostać?
Czy warto pracować w służbie celnej?
Jak wyglada środowisko pracy?
Kto tam pracuje (starsi/młodsi/wykształceni/)?
Jakie są możliwości awansu?
Z jakim wykształceniem należy się ubiegać do służby?
To takie podstawowe pytania jakie przyszły mi do głowy. Piszcie jak sprawa wygląda. Interesują mnie szczególnie wypowiedzi osób zatrudnoinych/zorientowanych w sytuacji lubelskich funkcjonariuszy.
Po pobieżnym przejrzeniu tego forum odnoszę wrażenie, że "nic nie zmienia się mimo lat...", czyżby tak właśnie było?
Dziękuję za rzeczowe odpowiedzi.
Jestem młodym człowiekiem, który zastanawia się nad rozpoczęciem swojej kariery w służbie celnej. Mam w związku z tym do Was pytania:
Jak wygląda sytuacja z pracą dla nowych funkcjonariuszy w Zamościu albo Lublinie?
Czy trudno się tam dostać?
Czy warto pracować w służbie celnej?
Jak wyglada środowisko pracy?
Kto tam pracuje (starsi/młodsi/wykształceni/)?
Jakie są możliwości awansu?
Z jakim wykształceniem należy się ubiegać do służby?
To takie podstawowe pytania jakie przyszły mi do głowy. Piszcie jak sprawa wygląda. Interesują mnie szczególnie wypowiedzi osób zatrudnoinych/zorientowanych w sytuacji lubelskich funkcjonariuszy.
Po pobieżnym przejrzeniu tego forum odnoszę wrażenie, że "nic nie zmienia się mimo lat...", czyżby tak właśnie było?
Dziękuję za rzeczowe odpowiedzi.