Praca w ,,Służbie Celnej''!!!

dariuszmt

Wez czlowieku czasami pomysl co piszesz. Ty myslisz ze celnik zarabia krocie?? jakbys byl pracownikiem Sluzby Celnej to bys gadal inaczej. W zadnej formacji mundurowej nie ma takich jaj jak u nas. Wiec skoro musisz jezdzic to jezdzij ale nie wypisuj glupot skoro nie wiesz jak wyglada sytuacja na codzien. Bo co bys powiedzial jakbys kazdego wieczoru myslal sobie "kurde a jak jutro ktos zapuka o 6:05" kiedy ja nic nie zrobilem. pomysl troche czlowieku!!!!!

Hej. Jeśli zagląda na tą stronę ktoś z pracowników służby celnej to mam ogromną prośbę ,gdzie mogę dokładnie zasięgnąć injformacji o rekrutacji . Z góry dzięki :)

Z Szacka do Chełma przez Zosin? Interesująca trasa przejazdu i ciekawe co trzeba wieźć, żeby opłacało się tak jechać.

Szanowni celnicy moze troche realii,bo czasami jesteście oderwani od rzeczywistosci jak sądze.

Czemu z Szacka do Chełma ,ano temu ,ze przez to ,ze się ciągle opitalacie ,są gigantyczne kolejki z drugiej strony .
Przez to ,ze dłubiecie w nosie i narzekacie na pensje i warunki zamiast rzucić to w cholerę ja muszę płacić za kolejkę w zależosci od długosci od 100 do 300 grywien ,a jak nie to stoję minimum 12 godzin na Ukrainie lub dłuzej .
Ot cała tajemnica i szlak mnie trafia jak czytam wasze biadolenie.

Tak apropo mam kolege celnika ,biedak zarabia mniej wiecej 2500 tys miesiecznie ,troje dzieci żona nie pracuje a on wystawił chatę i jedzi dobrą furą :)

Pewie wygrał 6 w totolotka bo na bank z pensji tego nie zrobił.

Nie mnie to ocenic ale sprawa jest strasznie prosta ,nie pasuję mi szukam coś innego a nie biadolę pół życia jaki jestem nieszczesliwy bo mnie Panstwo skrzywdziło.

Ja tak zrobiłem 8 lat temu i dziś uważam ,ze to moja najlepsza decyzja.

Apropo pytania co trzeba wieśc ,zeby sie opłacało ,ano nic wystarczy ,ze zrobisz 2 oczka i 2 baseny w domach i firmie Ukraincom i serwisujesz potem przez sezon to wystarczy w zupełnosci .
Kasuje tyle ile niejeden z was zarabia przez rok,to tylko kwestia wyboru :)

Pozdrawiam i koncze temat .

dariuszmt

Jeśli te twoje oczka i baseny są takie dziurawe jak twój mózg to dziwię się , że płacą ci cokolwiek .

... Nie mnie to ocenic ale sprawa jest strasznie prosta ,nie pasuję mi szukam coś innego a nie biadolę pół życia jaki jestem nieszczesliwy bo ...
Co racja to racja. Jak Ci nie pasuje to zajmij się uczciwą robotą i nie biadol pół życia ...
I tak na marginesie codzienna turystyka teraz nazywa się "zrobisz 2 oczka i 2 baseny w domach i firmie Ukraincom".
...Kasuje tyle ile niejeden z was zarabia przez rok,to tylko kwestia wyboru :)
A podatek dochodowy płacisz czy wszystko na lewo?

Co racja to racja. Jak Ci nie pasuje to zajmij się uczciwą robotą i nie biadol pół życia ...
I tak na marginesie codzienna turystyka teraz nazywa się "zrobisz 2 oczka i 2 baseny w domach i firmie Ukraincom".

A podatek dochodowy płacisz czy wszystko na lewo?

Płacę Tobie na granicy :)
Może podać Ci nr paszportu zerkniesz w systemie ile razy jeżdzę ?

Moglibyśmy tak w kółko ale na kretynizm nic nie poradzę
Kretyn najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem będzie udowadniał że tok jego rozumowania jest najlepszy .

Moje motto brzmi,Ty masz rację ,ja przyjemnośc i całkiem przyzwoite dochody
Żegnam

dariuszmt tu debilu Jeżeli faktycznie zajmujesz się tym czym napisałeś (a musiał byś być wyjątkowym kretynem żeby to zrobić) to bardzo prosta sprawa dojść kim jesteś i poinformować UKS żeby cię sprawdzili, a wiadomo że na Ukrainie 90% to lewizna, więc nie pyskuj na tematy na których nie masz zielonego pojęcia przekrętasie jeden

Panowie.... :rolleyes:kobiety to czytają:p:p:p dajcie mi lepiej dobrą radę odnośnie takiej właśnie służby.... mam taka chęć właśnie tak pracować... i nie tylko dlatego że celnicy to przystojni mężczyźni....
ale chyba pierwsze od czego musze zacząć to szkoła celna.... wogóle nie wiem jak za to sie zabrać.... Panowie celnicy pomóżcie kobiecie...:o

Back
Do góry